• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Energijski komplet kristalov z ogrlico orgonita - 3

  • Koda: 00017
  • EAN:

Kristali so lahko odlični pripomočki za ustvarjanje pozitivne energije in dobrega počutja v umu, duši, telesu in domu.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 17,00
Na zalogi
Opis izdelka
Kristali so lahko odlični pripomočki za ustvarjanje pozitivne energije in dobrega počutja.

Kristali imajo sposobnost, da oddajajo energijo in vibracije, ki lahko vplivajo na naše fizično, čustveno in duhovno počutje. Vpliv kristalov na naše počutje in varnost v domu je odvisen od njihovih specifičnih lastnosti in značilnosti.

Naravni kristali so minerali, ki se tvorijo v naravi in imajo edinstvene lastnosti. Zaradi svojih energijskih lastnosti nam lahko pomagajo tako na duhovni kot fizični ravni.

ORGONITNE OGRLICE

Obeski iz orgonitov so del nakita, ki so sestavljeni iz smole, kovin in različnih vrst kristalov. Verjame se, da lahko obeski iz orgonitov pomagajo tako pri duhovnem kot fizičnem zdravljenju, na podoben način kot običajni orgoniti.

Obeski iz orgonitov naj bi imeli pozitivne učinke na človekovo energijsko polje in naj bi pomagali pri uravnavanju pretoka energije v telesu. Kristali, ki so vgrajeni v orgonite, imajo različne lastnosti in vibracije, ki naj bi pozitivno vplivale na čustveno in fizično stanje.

Poleg tega lahko obeski iz orgonitov pomagajo pri zaščiti pred elektromagnetnim sevanjem, ki ga oddajajo elektronske naprave, in drugimi negativnimi vplivi v okolju. Številni ljudje poročajo o pozitivnih učinkih nošenja obeskov iz orgonitov, na primer o izboljšanju počutja, zmanjšanju stresa in povečani duševni jasnosti.

Kljub temu pa je pomembno, da se zavedamo, da obeski iz orgonitov ne morejo nadomestiti tradicionalne medicine ali zdravniškega nasveta. Če imate kakršnekoli zdravstvene težave, se vedno najprej posvetujte s strokovnjakom.

KOMPLET KRISTALOV - MODRI AHAT, AMETIST IN JASPIS

Modri ahat, jaspis in ametist so trije kristali, ki imajo številne duhovne in zdravilne lastnosti. V nadaljevanju bomo raziskali vsakega od njih posebej.

Modri ahat je kristal, ki je znan po svoji sposobnosti zaščite pred negativno energijo in spodbujanja čustvene stabilnosti. Ta kristal je povezan s koreninsko čakro, kar pomeni, da lahko pomaga pri krepitvi čustvene povezanosti z zemljo in občutku varnosti. Modri ahat lahko pomaga tudi pri spodbujanju notranjega miru in jasnosti ter pomaga pri lajšanju stresa in tesnobe. Ta kristal se pogosto uporablja tudi za spodbujanje komunikacije in izražanja ter krepitev samozavesti.

Jaspis je kristal, ki je znan po svoji sposobnosti zaščite pred negativno energijo in pomaga pri stabilizaciji čustev. Ta kristal je povezan s koreninsko čakro, kar pomeni, da lahko pomaga pri krepitvi čustvene povezanosti z zemljo in občutku varnosti. Jaspis lahko pomaga tudi pri spodbujanju notranje moči in samozavesti ter pomaga pri lajšanju stresa in tesnobe. Ta kristal se pogosto uporablja tudi za spodbujanje fizične moči in vzdržljivosti.

Ametist je kristal, ki je znan po svoji sposobnosti spodbujanja duhovne rasti in notranje harmonije. Ta kristal je povezan s kronsko čakro, kar pomeni, da lahko pomaga pri povezovanju z višjim jazom in spodbujanju duhovne rasti. Ametist lahko pomaga tudi pri spodbujanju notranjega miru in jasnosti ter pomaga pri lajšanju stresa in tesnobe. Ta kristal se pogosto uporablja tudi za spodbujanje meditacije in intuitivnih sposobnosti.

Vse tri kristale lahko uporabljamo tudi pri zdravilnem zdravljenju. Modri ahat lahko pomaga pri spodbujanju fizične moči in vzdržljivosti, ter pomaga pri spodbujanju zdravja kosti in zob. Jaspis lahko pomaga pri spodbujanju krvnega obtoka in zdravju srca, medtem ko ametist lahko pomaga pri zdravljenju motenj spanja in bolezni, povezanih s ščitnico.

Poleg tega pa vsak od teh kristalov ponuja tudi svoje edinstvene duhovne lastnosti. Modri ahat lahko pomaga pri spodbujanju komunikacije in izražanja ter krepitev samozavesti.


 

Komplet kristalov z Orgonitno ogrlico dobite v darilni embalaži in je lahko tudi čudovito darilo.