• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
 • +386 31 252 900

Ogrlica Obsidianski kamen

 • Koda: 700
 • EAN:

Ogrlica z Obsidianskim obeskom

Preberi več ...
 • Redna cena
 • 10,00
 • 8,00
 • , Vaš prihranek
 • -20,00%
Na zalogi
Opis izdelka

OBSIDIAN

Kaj v sebi skriva črni obsidian!

Obsidian je kamen teme in svetlobe.  Tukaj lahko preverite, kako se poldragi kamen obsidiana uporablja, kakšen je njegov pomen in pa tudi, kako ga očistiti. Je močan kamen zaščite in nas ščiti vedno ter vsepovsod. Čeprav je kamen črne barve, odseva svojo svetlobo. Pomaga lahko uravnati temno stran z dobro. Kadar začutite negativno energijo ali so vaše misli negativne, vzemite obsidian v svoje roke in ga položite na svoja prsa, sprostite svoje misli ter počakajte 20min, opazili boste, da so vaše misli bistrejše in pozitivne.

Zakaj je poldragi kamen obsidian tako priljubljen med ljudmi?

Črni obsidian in njegov pomen

Obsidian je energijsko zelo močan kamen in z nošenjem, okoli nas naredi zaščito, da nikakršna negativna energija ne more priti do nas. Tako, kot iz nas tudi iz prostora čisti negativno energijo in jo nadomešča s pozitivno. Iz nas bo povlekel stres in tesnobo. Pomagal vam bo zrasti na področjih, katerih si želite ali na katerih ste obstali. Vaše misli bo razbistril in odgnal zmedenost. Z njim boste spoznali kdo ste v resnici, kaj vas veseli in kaj so vaše resnične želje. Prekinil bo čustvene prepreke in vam omogočil lažje soočanje z vašimi travmami. V vaše življenje bo prinesel moč in ravnovesje.

V katerih situacijah v našem življenju se priporoča uporaba poldragega kamna obsidian?

*Želja po osebnostni rasti

Pomagal vam bo zrasti na tistih področjih, na katerih želite zrasti ali pa morda vam bom pomagal zrasti iz neke mrtve točke, za katero imate občutek, da se ne premaknete iz nje. Z obsidianom bodo vaše misli spet bistre, vi pa manj zmedeni.

*Blaženje telesnih bolečin ter drugih bolezenskih stanj

Črni obsidian uravnava prebavo in z nošenjem razstruplja telo. Baži artritis, bolečine v sklepih ter krče. Dobro vpliva na krvni obtok, prostato, čustva, imunski sistem

*Pomoč pri duševnih boleznih

Iz vas bo odpravljal strah, jezo in stres, manj pa boste tudi občutili negativna čustva drugih oseb. Pomaga odpravljati čustvene in miselne blokade, lažje se soočite z odvisnostmi, prehranjevalnih motenj in negativnim vedenjem.

Obsidian je tudi zelo primeren, kadar gremo skozi večje spremembe, saj nas bo pomiril in nam dal moč, da se zavemo, kdo v resnici smo. Odstranil bo vse neželene misli in jih nadomestil z bolj radostnimi. Odstranil bo tudi podzavestne blokade, ki ste si jih ustvarili sami.

Črni obsidian vam bo pomagal, da spoznate svojo “črno” plat sebe, spoznate svoje napake in jih pričnete popravljati. Vaše misli bo pomiril in vas osredotočil na tisto, kar je v vašem življenju trenutno pomembno. Povezal vas bo tudi z duhovnim svetom, tako boste lažje rasli na tem področju in tudi osebnem. Močno pa vas bo tudi prizemljil, tako boste vedeli, česa ste resnično sposobni in kateri cilji so vam na dosegu rok.

*Energijska zaščita

Z nošenjem bo črni obsidian okoli nas naredil zaščito, da nikakršna negativna energija ne bo mogla do nas. Tako, kot iz nas tudi iz prostora čisti negativno energijo in jo nadomešča s pozitivno.

*Odpravljanje negativnih energij

Obsidian nosite seboj, kjer veste, da prevladujejo negativne energije ali pa kjer potrebujete le zaščito. Ščitil pa nas bo tudi pred nevarnim sevanjem. Če postavite obsidian pred vhodna vrata, bo pazil, da v vaše stanovanje ne vstopijo neželene energije. Če imate na sebi nakit od črnega obsidiana, vas bo ta ščitil pred osebami, ki črpajo iz vas pozitivno energijo, poleg tega pa bo na vas ves čas zelo pozitivno vplival in vam dajal moč.

*Zdravljenje strtega srca

Kadar je vaše srce strto, bo obsidian pravi za vas, saj vas bo mirno popeljal skozi to težko pot. Miril bo vaša čustva in vam bistril misli, da boste lažje dojeli, zakaj se je to zgodilo. Meditirajte z obsidianom, očistil vas bo vseh težjih negativnih čustev. Tako boste lažje sprejeli razhod z ljubljeno osebo ali težje življenjske dogodke. Z njim boste tudi bolj iskreni do sebe, kar je v procesu žalovanja najpomembnejše.

 Kako poteka čiščenje črnega obsidiana?

Črni obsidian, kakor tudi vsak druga kamen moramo pred prvo uporabo vedno očistiti.

Kako čistimo kamen:

 • Čiščenje s tekočo hladno vodo – kamen položite v umivalnik in pustite, da voda čezenj teče vsaj 20 minut
 • Čiščenje kamna v posodici – modri ahat položite v stekleno ali porcelanasto posodico in ga v njej pustite vsaj 30 minut.
 • Čiščenje kamna na polni luni – kamen na polni luni čistimo takrat, ko ga želimo očistiti svojih vibracij.
 • Čiščenje kamna na prazni luni – kamen na prazni luni čistimo takrat, ko ga želimo očistiti energij drugih oseb in drugih dejavnikov. Nekateri ga pustijo kar čez noč, dovolj pa je tudi dve uri.

Na katere čakre črni obsidian najbolj pozitivno vpliva?

*Korenska čakra

Če vas privlači obisian pomeni, da potrebujete globoko energijsko čiščenje. Naša preteklost, sedanjost in pričakovanje prihodnosti nas lahko privedejo do čustvenih vrtiljakov. Vse negativne energije in dogodki iz naše preteklosti ter negativna čustva pogosto prihajajo na pot korenski čakri in obsidian je pravi za čiščenje korenske čakre.

*Čakra tretjega očesa

Dobro pa naj bi vplival tudi na tretje oko. Tako boste lažje videli resnico in se tudi soočili z njo. Videli boste skozi laži ter lažne ljudi hitreje odstranili iz svojega življenja. Obsidian pa vas bo “prisilil”, da počistite vso negativno kramo iz preteklosti in se končno osredotočite na prihodnost. Obsidian je tako močan kamen, da vas lahko popelje vse do vašega preteklega življenja in tudi tam razčistite ter ugotovite kaj vas blokira. Skupaj z njim boste ugotovili smisel vašega sedanjega življenja. Tako se boste lažje osredotočili na en cilj in ga dosegli, da bo vaše življenje pridobilo smisel. Vse kar morate storiti je, se s kamnom povezati in ga vprašati, kaj je vaš smisel ter kaj vas zadržuje. Odgovore boste dobili preko vaše intuicije.

 Zanimivost: V črnem obsidianu je moč videti obraze ljubljenih oseb in duš

Pravijo, da, če gledamo v večji kos črnega obsidiana pod pravo svetlostjo, da lahko vidimo obraze ljubljenih oseb in duš. Svetloba mora biti nežna. Kamen pa more biti gladko spoliran! Nekateri tudi verjamejo, da lahko črni obsidian vprašamo določena vprašanja, ki nas zanimajo, npr. Na področju zdravja, ljubezni, posla… Vse kar moramo storiti je, da se z njim duhovno povežemo in verjeti vanj. Nato pričnemo z vprašanji. Vprašanja lahko izgovarjamo v svojih mislih ali pa tudi na glas. Odgovori bodo sledili preko vaše intuicije ali pa očitnih znakov, zato bodite pozorni. Pri tem pa morate biti zelo umirjeni in osredotočeni!