• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Angelček za srečo, zdravje, ljubezen in zaščito - viola

  • Koda: 0045
  • EAN:

Unikatni Angelčki za srečo, zdravje, ljubezen in zaščito

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 5,00
Na zalogi
Opis izdelka

Angeli in nadangeli so čudovita bitja svetlobe, ki nam ljubeče pomagajo pri izpolnjevanju življenjskega namena in poslanstva.

Angel varuh je naš osebni vodnik in je z nami, še preden se rodimo. Spremlja nas vse od rojstva do smrti. O nas ve vse, kot tudi o namenu naše duše. Angel varuh nam pomaga, nas usmerja, opogumlja, vodi in nas brezpogojno ljubi. Zagotavlja zaščito, ko je naša duša v nevarnosti. Slišimo ga kot tih in miren glas v naših glavah. To je ta tihi in miren glas, ki nam včasih prišepetava prek misli, čustev ali se pojavi v obliki intuicije. Angel varuh je vedno usmerjen v naš duhovni napredek in nas podpira, da izpolnimo svoje življenjsko poslanstvo. Prav tako spodbujajo ljudi, da se vrnejo na pravo pot, če so zašli; krepijo in tolažijo ljudi, ki trpijo in prav tako pomagajo dušam v trenutku smrti.

So naši sodelavci pri ustvarjanju svetlobe na Zemlji.

Angeli so energijska bitja, ki čakajo, da se v naših energijah odpre pot za sodelovanje. Takrat nas angelske energije objamejo in nam dvignejo vibracijo, kar nas pomiri, nam podari občutek ljubezni, navdiha, radosti …

Naši angelčki so narejeni in k vam poslani na pot svojega poslanstva z čisto in ljubečo energijo. Lahko postanejo vaš talisman, amulet ali pa preprosto samo prisotna angelska energija, ki vas ali vam najdražje varuje, ščiti in usmerja na poti tega zemeljskega bivanja.

Če se odločate za angelčka, zaprite oči in ga pokličite. Počakajte odgovor. Presenečeni boste!

Angelčka prejmete v darilni embalaži.

Ker so angelčki unikatni, se lahko med seboj malenkost razlikujejo.

Velikost; 8cm x 5cm