• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Unikatni mini angelčki

  • Koda: 000456
  • EAN:

Mini angelčki so ročno izdelani in so prečudovite umetniške stvaritve, ki lahko prinesejo čar in lepoto v vsako dušo in prostor.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 3,00
Na zalogi
Opis izdelka
Angeli in nadangeli so čudovita bitja svetlobe, ki nam ljubeče pomagajo pri izpolnjevanju življenjskega namena in poslanstva.

Mini angelčki so ročno izdelani in so prečudovite umetniške stvaritve, ki lahko prinesejo čar in lepoto v vsako dušo in prostor. Ti majhni angeli so izdelani iz različnih materialov ki vključujejo perle in kovinske delce ter karabinko. Njihova ročna izdelava poudarja pozornost do podrobnosti in ljubezen do ustvarjalnega procesa. Tukaj je nekaj značilnosti in pomenov ročno izdelanih mini angelčkov:

  1. Simbol sreče: Angelčki so pogosto povezani s srečo, zaščito in varnostjo. Mnogi ljudje verjamejo, da imajo angeli sposobnost varovati in voditi.

  2. Edinstvenost: Ročno izdelani angeli so unikatni, vsak ima svoj poseben videz in karakter. To jih dela posebne in prilagojene.

  3. Darilo z globokim pomenom: Mini angelčki so čudovito darilo za posebne priložnosti, kot so rojstni dnevi, poroke ali obdobja žalovanja. Predstavljajo ljubezen, podporo in upanje.

  4. Dekoracija: Mini angelčki so lahko tudi lepa dekoracija za dom saj dodajo nežen dotik eleganco in duhovnosti.

  5. Umetniška vrednost: Ročno izdelani angeli so pogosto rezultat spretnega umetniškega dela. Njihova estetika in izdelava sta v središču pozornosti.

Ne glede na to, ali jih imate radi zaradi njihovega simbolnega pomena, estetske vrednosti ali obojega, so ročno izdelani mini angelčki lahko čudovit dodatek v vašemu domu ali popolno darilo za nekoga posebnega.

TI ANGELČKI PA IMAJO ENO POSEBNO LASTNOST. NE BOSTE JIH IZBIRALI VI...AMPAK VAS BODO IZBRALI ONI.
VI SAMO NAPIŠITE ŠTEVILO. ZAUPAJTE, DA BODO K VAM PRIŠLI PRAVI!