• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

HOROSKOP ZA LETO 2023

V letu 2023 se bodo pojavile številne priložnosti in izzivi, ki bodo vsakemu znaku prinesli edinstveno izkušnjo in rast. Splošno gledano pa se bodo pojavile naslednje energije:

  • Zemeljski znaki (Bik, Devica, Kozorog): v letu 2023 boste imeli priložnost, da razvijete svoje poslovne in finančne sposobnosti. Bodite pozorni na priložnosti, ki se vam ponudijo, vendar se hkrati izogibajte preveč tveganim naložbam. Na področju osebnih odnosov se vam bodo odprle nove možnosti, vendar bodite pozorni na svoje potrebe in meje.

  • Zračni znaki (Dvojčka, Tehtnica, Vodnar): v letu 2023 se boste morali soočiti z nekaterimi izzivi na področju odnosov. Bodite pozorni na svoje potrebe in se izogibajte pretirani kritičnosti do drugih. Na področju kariere in izobraževanja se vam bodo odprle nove priložnosti, zato bodite pripravljeni prevzeti izzive in se učiti.

  • Ognjeni znaki (Oven, Lev, Strelec): v letu 2023 boste doživeli veliko rast in napredka na področju kariere. Bodite pozorni na svoje cilje in ambicije ter se osredotočite na dolgoročne cilje. Na področju osebnih odnosov se vam bodo odprle nove možnosti, vendar se izogibajte preveč impulzivnim odločitvam.

  • Vodni znaki (Rak, Škorpijon, Ribi): v letu 2023 boste doživeli preobrazbo na področju osebnega razvoja. Bodite pozorni na svoje čustvene potrebe in se izogibajte pretirani samokritičnosti. Na področju odnosov se bodo pojavile nove priložnosti, vendar bodite pozorni na svoje meje in potrebe.

V vsakem primeru, ne glede na vaš znak, bodite pozorni na svoje cilje, ambicije in potrebe ter se osredotočite na osebno rast in razvoj. Srečno leto 2023!

Zadnji prispevki

Ker žal ne morem napovedovati horoskopa za vse znake, saj horoskop za vsakega posameznika temelji na njegovem natančnem datumu, uri in kraju rojstva ter drugih osebnih dejavnikih, vam lahko ponudim le splošne napovedi za leto 2023, ki bi lahko vplivale na vsak znak posebej.

Včasih je dobro, da se rodiš v življenje kot preprost in neumen osel.

Angeli z nami komunicirajo na različne načine. Eden izmed načinov njihovega vodenja in komunikacije so številke, ki se nam nenehno ponavljajo.