• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

KARTE - Angeli Svetlobe - Diana Cooper

  • Koda: 000753
  • EAN:

 

Karte Angeli svetlobe, ustvarjene pod vodstvom Diane Cooper, predstavljajo izjemno močno in navdihujoče orodje za povezovanje z angelskimi energijami ter za razumevanje njihovega vodstva v našem vsakdanjem življenju. Vsaka karta nosi globoko sporočilo ljubezni, podpore in modrosti angelov, ki nam pomagajo razširiti naše zavedanje ter prepoznati večjo resnico o sebi in svetu okoli nas.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 20,00
  • 15,00
  • , Vaš prihranek
  • -25,00%
Na zalogi
Opis izdelka

Karte - Angeli svetlobe

 

Angels of Light Cards, ustvarjene pod vodstvom Diane Cooper, predstavljajo izjemno močno in navdihujoče orodje za povezovanje z angelskimi energijami ter za razumevanje njihovega vodstva v našem vsakdanjem življenju. Vsaka karta nosi globoko sporočilo ljubezni, podpore in modrosti angelov, ki nam pomagajo razširiti naše zavedanje ter prepoznati večjo resnico o sebi in svetu okoli nas.

Vsaka karta v tej kolekciji izžareva energijo miru, zaupanja in ljubezni, ki nas spodbuja k temu, da se odpremo sprejemanju angelske podpore in vodstva v našem življenju. Z Angels of Light Cards lahko prepoznamo znake, ki nam jih pošiljajo angeli, in se naučimo interpretirati njihova sporočila, ki so namenjena našemu najvišjemu dobremu.

Poleg tega so Angels of Light Cards zasnovane tako, da nas vodijo skozi različna področja našega življenja, vključno z odnosi, duhovno rastjo, zdravjem, materialnim blagostanjem in karmičnimi lekcijami. Vsaka karta nam ponuja vpogled v specifične izzive, s katerimi se soočamo, ter nam ponuja navdih in podporo pri iskanju rešitev ter napredovanju na naši duhovni poti.

Angels of Light Cards niso le karte, temveč so tudi orodje za duhovno rast in osebni razvoj. Njihovo delovanje nas spodbuja k temu, da se povežemo z višjimi energijami ter da izrazimo svojo najvišjo resnico in najboljše potenciale. Z njihovo pomočjo lahko vsak dan stopimo korak bližje k svojemu notranjemu svetlobnemu bistvu in se povežemo s svetom angelskega vodstva in ljubezni.

Karte so v angleškem jeziku.

 
 

Poleg kompleta kart prejmete tudi kristal, za energijsko čiščenje kart, po vsaki uporabi!