• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

KARTE - ANGELSKA ŠTEVILA

  • Koda: 000792
  • EAN:

Angelske karte števil so orodje za duhovno vodstvo in introspekcijo. Vsako število nosi specifično vibracijo in sporočilo, ki nam pomaga bolje razumeti trenutno situacijo ali nas usmeri k pravilnemu odločanju. Karte nam lahko razkrijejo notranje misli, čustva ali zunanje vplive, ki vplivajo na naše življenje.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 32,00
Na zalogi
Opis izdelka

Karte ANGELSKA ŠTEVILA

 

Angelske karte števil so orodje za duhovno vodstvo in introspekcijo. Vsako število nosi specifično vibracijo in sporočilo, ki nam pomaga bolje razumeti trenutno situacijo ali nas usmeri k pravilnemu odločanju. Karte nam lahko razkrijejo notranje misli, čustva ali zunanje vplive, ki vplivajo na naše življenje.

Pri interpretaciji angelskih kart števil je pomembno upoštevati lastne intuitivne sposobnosti in občutke. Vsako število ima svoj pomen, ki ga je treba razumeti v kontekstu vašega življenja in trenutnih okoliščin. Angelske karte števil lahko ponudijo vpogled v vaše odnose, karierno pot, duhovno rast ali pa vam preprosto sporočajo, da ste na pravi poti.

Karte Angelskih števil so orodje, ki ga mnogi uporabljajo za iskanje navdiha, modrosti in vodstva na duhovni ravni. Verjame se, da so angeli prisotni v našem življenju in da nas lahko vodijo skozi različne izzive ter pomagajo pri sprejemanju pravih odločitev. Tu je nekaj načinov, kako lahko karte angelov pomagajo na duhovnem nivoju in nas vodijo skozi prave odločitve:

  1. Navdih in modrost: Karte angelov lahko ponudijo navdih in modrost v trenutkih, ko se počutimo zmedeni ali izgubljeni. Z njihovo pomočjo lahko pridobimo globlje razumevanje situacije in jasnost glede naslednjih korakov.

  2. Povezava z angelom varuhom: Verjame se, da ima vsak posameznik svojega angela varuha, ki nas spremlja skozi življenje. Karte angelov nam lahko pomagajo vzpostaviti povezavo s tem angelom in prejeti sporočila ter vodstvo, ki ga potrebujemo.

  3. Podpora pri duhovni rasti: Karte angelov lahko služijo kot orodje za duhovno rast in razvoj. Z njihovo pomočjo lahko prepoznamo svoje notranje moči in sposobnosti ter se povežemo s svojim višjim jazom.

  4. Sprejemanje odločitev: Pri odločanju lahko karte angelov nudijo jasnost in usmeritev. Ko smo soočeni z dilemo ali težavo, lahko karte ponudijo vpogled v različne možnosti in nam pomagajo izbrati pot, ki je v skladu z našim višjim namenom.

  5. Pomiritev in tolažba: V težkih časih nam lahko karte angelov nudijo tudi tolažbo in pomiritev. Sporočila, ki jih prejmemo prek kart, nas lahko opomnijo, da nismo sami ter da imamo podporo nebesnih bitij.

Pomembno je razumeti, da karte angelov niso napovedovalski pripomoček, temveč orodje za duhovno rast, samospoznavanje in povezavo z višjimi ravnanji. Pri uporabi kart je pomembno slediti svojemu notranjemu občutku in intuitivnim navodilom, ki jih prejmemo, ter sprejeti odločitve, ki so v skladu z našim najvišjim dobrom.

Karte so izredno kvalitetne v trdni kartonasti škatli s pokrovom. Set vsebuje 54 kart različnih sistemov Angelskih števil. Za vsako število sledi opis, ki vas zagotovo ne pusti ravnodušne.

 

Poleg kompleta kart prejmete tudi kristal, za zaščito in energijsko čiščenje kart, po vsaki uporabi!