• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

KARTE - ENERGIJSKE ORAKELJSKE KARTE

  • Koda: 000795
  • EAN:

Komplet kart Energy Oracle, ki ga je ustvarila Sandra Anne Taylor, je namenjen uporabi kot orodje za duhovno razumevanje, notranje vodstvo in razvoj terapevtskega in meditativnega procesa. Ta komplet kart je zasnovan tako, da pomaga ljudem razumeti njihovo energijsko stanje, razkriva izzive, s katerimi se soočajo, ter ponuja vpogled v možnosti in potenciale, ki so na voljo.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 18,00
Na zalogi
Opis izdelka

ENERGIJSKE ORAKELJSKE KARTE (Energy oracle cards)

 

Karte "Energy Oracle Cards" avtorice Sandre Taylor predstavljajo izjemno močno in vsestransko orodje za razumevanje in delo z energijskimi vzorci v našem življenju. Zasnovane so tako, da nam pomagajo pri raziskovanju različnih vidikov naše energije - tako pozitivnih kot izzivov, s katerimi se soočamo - ter nam nudijo vpogled v to, kako te energije vplivajo na naše življenje kot celoto.

Vsaka karta v tem kompletu nosi edinstveno sliko in sporočilo, ki nas spodbuja k razmišljanju, samorefleksiji in raziskovanju naše notranje in zunanje resničnosti. Z uporabo teh kart lahko prepoznamo in razumemo različne energijske dinamike, ki delujejo v našem življenju - od naših notranjih stanj in prepričanj do zunanjih vplivov, ki nas obkrožajo.

Karte "Energy Oracle Cards" nam pomagajo pri prepoznavanju in preoblikovanju negativnih energijskih vzorcev ter krepitvi pozitivnih energij v našem življenju. S svojimi sporočili nam nudijo vpogled v naše notranje vire moči, modrosti in navdiha, ki nam lahko pomagajo pri premagovanju ovir in doseganju naših ciljev in sanj.

Poleg tega te karte delujejo kot vodniki za razvoj intuitivne in energetske sposobnosti. Pomagajo nam pri povezovanju z višjimi ravni zavedanja in duhovne resničnosti, kar nam omogoča, da se bolj zavestno usmerjamo v svoje življenje in sprejemamo odločitve, ki so v skladu z našim najvišjim namenom.

Karte "Energy Oracle Cards" so zato več kot le orodje za prerokovanje prihodnosti - so vodniki za globoko razumevanje samega sebe, svojega okolja in svoje poti v življenju. Z njihovo pomočjo lahko ustvarimo bolj uravnoteženo, harmonično in izpolnjeno življenje, ki odraža našo pravo esenco in najvišje potenciale.

 

Poleg kompleta kart prejmete tudi kristal, za zaščito in energijsko čiščenje kart, po vsaki uporabi!