• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

KARTE - Healing Energy Tarot - Zdravilne frekvence energij

  • Koda: 000769
  • EAN:

Zdravilna energija frekvenc se nanaša na koncept uporabe različnih frekvenc ...zvoka, svetlobe, vibracij ali energij za spodbujanje zdravljenja in harmonizacije telesa, uma in duha. Ta koncept temelji na prepričanju, da vsaka frekvenca nosi svojo lastno energijo in lahko vpliva na različne vidike človeškega bitja.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 20,00
Na zalogi
Opis izdelka

KARTE - Zdravilna energija frekvenc

 

Karte "Healing Energy" ZDRAVILNE ENERGIJE so orakeljske ali tarot karte, ki so namenjene prinašanju zdravilne energije, spodbujanju zdravljenja in harmonizaciji različnih vidikov življenja. Te karte se osredotočajo na duhovno, čustveno in fizično zdravje ter ponujajo vpoglede, vodstvo in spodbudo za vzpostavitev ravnovesja.

Vsaka karta v kompletu "Healing Energy" prikazuje sliko, simbole in sporočilo, ki so povezani z zdravljenjem, frekvenco ki nam stabilizira zdravje in mir ter energijsko harmonijo. Te karte imajo različne namene:

  1. Zdravilna sporočila: Karte ponujajo sporočila in vodstvo za zdravljenje telesa, uma in duha ter kako vzpostaviti notranje ravnovesje.

  2. Energija zdravja: Vsaka karta predstavlja specifično zdravilno svetlobno frekvenco energije, ki se povezuje z zdravljenjem različnih telesnih in čustvenih stanj.

  3. Samo-raziskovanje: Karte omogočajo raziskovanje notranjih občutkov, misli in čustev ter kako te vplivajo na vaše zdravje.

  4. Duhovno vodstvo: Karte bnam nudijo duhovno vodstvo, kako se povezati z notranjim zdravjem in kako posvetiti pozornost duhovni rasti.

  5. Osvetlitev blokad: Karte nam ponujajo vpoglede v morebitne energetske blokade ali negativne vzorce, ki vplivajo na zdravje, ter kako jih odstraniti.

Pri uporabi "Healing Energy" Zdravilna frekvenca energije... je pomembno slediti svoji intuiciji. Vsaka karta ima svoj edinstven pomen in sporočilo, ki se lahko razlaga glede na vaše osebne potrebe, vprašanja ali namene. Kartni komplet je lahko uporaben za osebno rast, zdravilno delo, samopomoč in povezavo z energijo zdravljenja ter duhovne harmonije.

Poleg kompleta kart prejmete tudi kristal, za energijsko čiščenje kart, po vsaki uporabi!