• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

KARTE - KARMIČNE KARTE

  • Koda: 000778
  • EAN:

Karmične karte so poseben nabor kart, ki se uporablja v vedeževanju za raziskovanje karmičnih vzorcev in vplivov iz preteklih življenj. Ta vrsta kart temelji na prepričanju, da vsaka duša nosi s seboj svojo karmo, to je zapuščina preteklih izkušenj, in da te izkušnje vplivajo na sedanje življenje.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 15,00
Na zalogi
Opis izdelka

KARMIČNE KARTE

 

Karmične karte so poseben nabor kart, ki se uporablja v vedeževanju za raziskovanje karmičnih vzorcev in vplivov iz preteklih življenj. Ta vrsta kart temelji na prepričanju, da vsaka duša nosi s seboj svojo karmo, to je zapuščino preteklih izkušenj, in da te izkušnje vplivajo na sedanje življenje.

Kako delujejo karmične karte in kaj nam lahko povedo?

  1. Razkrivajo karmičke vzorce: Karmične karte pomagajo razkriti karmičke vzorce, ki lahko vplivajo na vaše življenje, vključno z izzivi, težavami in priložnostmi. Razumevanje teh vzorcev lahko pomaga razjasniti, zakaj se določene situacije ponavljajo in kaj lahko storite, da jih razrešite.

  2. Odkrivajo lekcije iz preteklih življenj: Te karte nam lahko pomagajo odkriti lekcije in izzive, s katerimi se soočate v tem življenju, ki so povezani s preteklimi življenji. Razumevanje teh lekcij vam lahko pomaga bolje razumeti, kaj se vam dogaja in kako najbolje naprej.

  3. Ponujajo smernice za duhovno rast: Karmične karte niso le sredstvo za raziskovanje preteklih izkušenj, ampak tudi za spodbujanje duhovne rasti. Pomagajo vam razumeti svojo dušno pot in kako lahko napredujete v svojem duhovnem razvoju.

  4. Svetujejo o odločitvah: Karmične karte lahko ponudijo nasvete in usmeritve pri odločitvah, ki se nanašajo na vašo karmo in duhovno pot. Pomagajo vam razumeti, kako bodo vaše odločitve vplivale na vašo karmo in življenjsko pot.

Karmične karte nam omogočajo interpretacijo simbolov in kombinacij kart, podobno kot pri drugih oblikah kart. Interpretacija je odvisna od konteksta in vprašanj, ki jih postavite.

Pomembno je vedeti, da je karmično branje subtilno in kompleksno, saj se osredotoča na duhovno razsežnost in dolgotrajne učinke preteklih življenj.

Poleg kompleta kart prejmete tudi kristal, za energijsko čiščenje kart, po vsaki uporabi!