• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
 • +386 31 252 900

KARTE - Karte angelskega zdravljenja z angelsko svetlobo in Angel aura kristal

 • Koda: 000765
 • EAN:

Karte angelskega zdravljenja z angelsko svetlobo "Angelic Lightwork Healing Oracle Cards" so orakeljski kartni komplet, ki ga je ustvarila avtorica Alana Fairchild v sodelovanju z umetnikom Mario Duguay. Ta komplet vključuje 45 ilustriranih kart, vsaka s svojim edinstvenim angelskim sporočilom, simboliko in umetniško podobo. "Angelic Lightwork Healing Oracle Cards" so namenjene prinašanju zdravljenja, duhovne podpore in vodstva iz angelskih sfer.

 

Preberi več ...
 • Redna cena
 • 20,00
 • 15,00
 • , Vaš prihranek
 • -25,00%
Na zalogi
Opis izdelka

KARTE - Karte angelskega zdravljenja z angelsko svetlobo - z angel aura kristalom

 

"Angelic Lightwork Healing Oracle Cards" (Karte angelskega zdravljenja z angelsko svetlobo) so orakeljski kartni komplet, ki ga je ustvarila avtorica Alana Fairchild v sodelovanju z umetnikom Mario Duguay. Ta komplet vključuje 55 ilustriranih kart, vsaka s svojim edinstvenim angelskim sporočilom, simboliko in umetniško podobo. "Angelic Lightwork Healing Oracle Cards" so namenjene prinašanju zdravljenja, duhovne podpore in vodstva iz angelskih sfer.

Te karte so zasnovane za povezavo s subtilnimi energijami angelov, ki prinašajo zdravljenje in svetlobo v življenje. Vsaka karta prikazuje angelske podobe, simbole ter sporočila, ki služijo kot vir navdiha, spodbude in duhovnega zdravljenja. Uporabniki teh kart jih lahko uporabljajo za:

 1. Zdravljenje in balansiranje: Karte služijo kot vir angelske energije, ki lahko pomaga pri fizičnem, čustvenem in duhovnem zdravljenju ter vzpostavljanju notranjega ravnovesja.

 2. Povezovanje z angeli: Karte omogočajo poglobljeno povezavo z angeli, ki ponujajo vodstvo, zaščito in podporo v različnih vidikih življenja.

 3. Duhovno vodstvo: Karte vas vabijo, da se povežete z angelskim vodstvom in sledite njihovim sporočilom za svojo duhovno pot.

 4. Svetlobno delo: Kartni komplet vam lahko pomaga izvajati svetlobno delo, meditacije in afirmacije za dvig energije ter razširjanje svetlobe.

 5. Osebna rast: Karte so orodje za osebno rast, saj vam pomagajo raziskovati notranje globine, premagovati blokade ter razvijati lastne duhovne sposobnosti.

Pri uporabi "Angelic Lightwork Healing Oracle Cards" je ključno, da se odprete angelski prisotnosti in sprejmete njihovo zdravljenje ter vodstvo. Karte vas lahko podprejo pri zdravljenju, preobrazbi in povezovanju z angelskimi energijami, ki prinašajo svetlobo v vaše življenje. Interpretacija vsake karte je odvisna od vaše intuicije in notranjega čuta ter se lahko razlikuje glede na trenutne potrebe in izzive.

Poleg kompleta kart prejmete tudi kristal, za energijsko čiščenje kart, po vsaki uporabi!