• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

KARTE - Magični tarot - Familiars tarot z kristalom

  • Koda: 000745
  • EAN:

"Familiars Tarot" uporablja podobe živali, kot so mačke, sove, žabe, kače, krave, ptice itd., da bi predstavile arhetipične simbole in energije, ki jih lahko najdemo v tradicionalnem tarotu. Te živali se uporabljajo kot kanali za prenos sporočil, modrosti in vodstva.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 20,00
Na zalogi
Opis izdelka
 
 
Magični tarot - Familiars tarot z naravnim kristalom za energijsko čiščenje kart
 
"Familiars Tarot" je edinstveno tarot komplet, ki združuje simboliko tarota s prisotnostjo in magijo živali, imenovanih "familiars". Izraz "familiars" se nanaša na duhovne spremljevalce ali živali, ki naj bi bili povezani z magičnimi praktikami in čarovništvom.

"Familiars Tarot" uporablja podobe živali, kot so mačke, sove, žabe, kače, krave, ptice itd., da bi predstavile arhetipične simbole in energije, ki jih lahko najdemo v tradicionalnem tarotu. Te živali se uporabljajo kot kanali za prenos sporočil, modrosti in vodstva.

Ta tarot komplet nam pomaga povezati se z energijami živali, ki so lahko naši duhovni spremljevalci, vodniki ali pomagači. Vsaka karta v "Familiars Tarot" ima svojo simboliko, ki je povezana z določeno živaljo in tarot arhetipom. Te simbolike nam pomagajo razumeti globlje plasti našega obstoja, prepoznati vzorce, raziskati našo duhovnost in razviti intuitivno razumevanje.

"Familiars Tarot" nam lahko pomaga na naslednje načine:

Povezava z duhovnimi spremljevalci: Karte nam omogočajo, da vzpostavimo povezavo z živalskimi duhovnimi spremljevalci, ki nas lahko vodijo, podpirajo in nudijo modrost v našem duhovnem potovanju.

Interpretacija tarota: Karte "Familiars Tarot" sledijo tradicionalni strukturi tarota, kar nam omogoča interpretacijo kart v skladu s tarot arhetipi. Simbolika živali dodaja dodatno plast razumevanja in pomena.

Intuitivni vpogled: Karte nam spodbujajo, da razvijamo svojo intuicijo in se odpremo za subtilne sporočilne kanale. Preko živali na kartah lahko prepoznamo, katera energija, kvaliteta ali modrost je pomembna za nas v določenem trenutku.

Povezava z naravo: Živali na kartah nas povezujejo z naravo in živalskim kraljestvom. Pomagajo nam občutiti enotnost z naravnim svetom in priznati naše mesto v njem.

Sprejemanje in razumevanje sebe: "Familiars Tarot" nam lahko pomaga pri samospoznavanju, prepoznavanju svojih kvalitet, izzivov in potencialov. Karte nam nudijo ogledalo za razumevanje lastne narave in vodenje pri osebni rasti.

Uporaba "Familiars Tarot" je odvisna od posameznika in njegovega pristopa k tarotu. Tukaj je nekaj načinov, kako nam lahko te karte pomagajo:

Duhovno vodstvo: Karte nam lahko nudijo duhovno vodstvo in vpogled v našo dušno pot. Skozi simboliko živali in tarot arhetipov nam pomagajo prepoznati, katera področja našega življenja zahtevajo pozornost, rast ali spremembe.

Samoizražanje: "Familiars Tarot" nam omogoča, da izrazimo svoje notranje občutke, misli in dojemanje skozi jezik simbolov. Karte nam lahko pomagajo pri umetniškem ustvarjanju, pisanju dnevnika ali meditaciji, kar spodbuja povezavo s svojo notranjostjo.

Intuitivni razvoj: Karte nam lahko pomagajo pri razvoju naše intuicije. Preko njih se učimo zaupati svojim notranjim občutkom in sporočilom, ki jih prejemamo iz višjih virov modrosti.

Raziskovanje živalskih simbolov: "Familiars Tarot" nam omogoča, da preučujemo in raziskujemo simboliko živali ter njihov pomen v različnih kulturah. To nam lahko pomaga pri razumevanju povezave med človekom in živalskim kraljestvom ter pri raziskovanju globljih plasti simbolike.

Povezava z naravo: Živali na kartah nas povezujejo z naravo in nam omogočajo, da se zavedamo pomena ohranjanja in spoštovanja naravnega sveta. Lahko nas spomnijo na našo odgovornost do življenja na Zemlji in navdihujejo k bolj sočutnemu in uravnoteženemu odnosu do narave.

Pomembno je, da uporabo "Familiars Tarot" prilagodite svojim potrebam in željam. Posvetite si čas za raziskovanje simbolike živali, povezovanje s kartami skozi meditacijo ali kontemplacijo ter razumevanje njihovega sporočila v kontekstu vašega življenja. Sprejmite to orodje kot sredstvo za raziskovanje, rast in povezovanje s svojo duhovnostjo.

Poleg kompleta kart prejmete tudi kristal za energijsko čiščenje kart, po vsaki uporabi!