• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

KARTE - "Messages of Life Oracle Cards" Sporočila življenja

  • Koda: 000764
  • EAN:

"Messages of Life Oracle Cards" (Karte sporočil življenja) so zagotovo eden izmed najlepših orakeljskih kompletov kart, ki ga je ustvaril avtor Mario Duguay. Ta komplet vključuje 54 ilustriranih kart, vsaka s svojim edinstvenim sporočilom in umetniškim prikazom. "Messages of Life Oracle Cards" so namenjene prinašanju navdiha, vpogledov in duhovnega vodstva v različnih vidikih življenja. Karte, ki vas v trenutku dvignejo iz nizkih vibracij, vam dajo novo moč in energijo ter smisel življenja!

 

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 25,00
Na zalogi
Opis izdelka

KARTE - "Mystical Wisdom Cards" (Karte mistične modrosti)

 

"Messages of Life Oracle Cards" (Karte sporočil življenja) so orakeljski kartni komplet, ki ga je ustvarila avtorica Mario Duguay. Ta komplet vključuje 44 ilustriranih kart, vsaka s svojim edinstvenim sporočilom in umetniškim prikazom. "Messages of Life Oracle Cards" so namenjene prinašanju navdiha, vpogledov in duhovnega vodstva v različnih vidikih življenja.

Te karte so oblikovane za spodbujanje intuicije, osebne rasti in razumevanja globljih duhovnih resnic. Vsaka karta prikazuje sliko, simbole ter besedno sporočilo, ki služijo kot vir modrosti in navdiha. Uporabniki teh kart jih lahko uporabljajo za:

  1. Dnevno vodstvo: Vsak dan lahko izberete karto, da dobite vpogled v energijo dneva, prejmete navdih za soočanje z izzivi ali preprosto dobite spodbudno sporočilo.

  2. Samo-raziskovanje: Karte vam omogočajo, da se poglobite vase, raziskujete notranjo modrost in razumete svoje misli, čustva ter življenjske situacije.

  3. Iskanje odgovorov: Karte lahko uporabite za iskanje odgovorov na konkretna vprašanja, s katerimi se soočate.

  4. Povezovanje z duhovnostjo: Simboli in sporočila na kartah vas lahko povežejo z globljimi duhovnimi resnicami in pomagajo razumeti širši pomen življenja.

  5. Navdih za kreativnost: Karte vam lahko služijo kot vir navdiha pri ustvarjalnih projektih, pisanju, risanju in drugih umetniških dejavnostih.

"Messges of Life Oracle Cards" so orodje za povezavo s subtilnimi energijami, intuicijo in duhovno modrostjo. Pri uporabi teh kart je ključno, da se prepustite procesu, sledite svoji intuiciji ter si dovolite, da vas vodijo simboli in sporočila na kartah. Vsaka karta ima svoj unikaten pomen, ki se lahko interpretira na več načinov, kar omogoča globlje razumevanje sebe, svojega življenja in duhovnih potreb.

 

BREZ DVOMA SO TE KARTE ENE NAJLEPŠIH, NAJ MOČNEJŠIH IN NAJRESNIČNEJŠIH KLICEV ŽIVLJENJA!

Poleg kompleta kart prejmete tudi kristal, za energijsko čiščenje kart, po vsaki uporabi!