• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

KARTE - NAMASTE - za zmanjševanje stresa

  • Koda: 001798
  • EAN:

Karte Namaste so več kot le pripomoček za sprostitev; so potovanje k notranjemu miru in spoštovanju. Z vključitvijo pozdrava "Namaste" v vsako besedilo na kartah, nas ti dragoceni pripomočki spomnijo na povezanost med nami in svetom okoli nas. Ko se odločimo raziskati to čudovito kolekcijo, se odpremo novim možnostim za notranjo rast, sprostitev in povezanost.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 25,00
Na zalogi
Opis izdelka

Spoznajte Karte NAMASTE: Povezava Znotraj in Zunaj

 

KartE Namaste so več kot le zbirka besedil; so pripomoček za notranjo rast in razvoj, namenjen sprostitvi ter odpravljanju stresa. Vsaka od 48 kart v tem kompletu nosi močno sporočilo, ki nas spodbuja k harmoniji, notranjemu miru in povezavi z našim najglobljim bistvom.

Ko se odločimo raziskati Karte Namaste, nas pozdravi prvi korak – "Namaste". To ni le beseda, temveč pozdrav, ki izraža spoštovanje do božanske prisotnosti v vsakem od nas. Ko se poglobimo v svet kartic, odkrijemo, da se vsako besedilo začne in konča s tem izjemnim pozdravom, ki nas spomni na povezanost med nami in svetom okoli nas.

Vsaka karta je kot vrata v notranji svet miru in harmonije. Besedila na kartah ponujajo spodbudne misli, afirmacije in tehnike sproščanja, ki nam pomagajo osvoboditi telo in um od ujetih napetosti in stresa. Ko se dotaknemo vsake karte, se potopimo v trenutek samozavedanja, ki nam omogoča, da se osredotočimo na trenutek tukaj in zdaj.

Besede "Namaste" niso le pozdrav na koncu kartice, temveč izražajo tudi globoko spoštovanje do sebe in do drugih. Skozi Karte Namaste se učimo, da je spoštovanje do sebe in drugih ključno za našo duševno in čustveno dobrobit. Ko prakticiramo tehniko sproščanja ali ponavljamo afirmacije na karticah, se spominjamo, da smo vsi del istega univerzuma, povezani s skupno energijo in ljubeznijo.

Beseda "NAMASTE" je sanskrtski pozdrav, ki se pogosto uporablja v hinduizmu in tudi v drugih duhovnih praksah, kot je joga. Prevaja se kot "spoštovanje tebi" ali "moja duše se poklanja tvoji duši". Beseda ima globlji pomen, saj izraža priznanje božanske prisotnosti v drugi osebi. Ko nekdo izreče "namaste", to pomeni, da prepoznava in časti božansko v tebi.

V mnogih kulturah je "namaste" postal tudi pozdrav, ki se uporablja kot izraz spoštovanja, prijaznosti in miru. Je lep način, da izrazimo spoštovanje do drugih in se povežemo na globlji ravni.

 
 

 

Poleg kompleta kart prejmete tudi kristal, za zaščito in energijsko čiščenje kart, po vsaki uporabi!