• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

KARTE - Orakeljske Karte "Your Past Lives Oracle" TVOJA Pretekla življenja

  • Koda: 000751
  • EAN:

Karte "Your Past Lives Oracle" (Razkrij svoja pretekla življenja) so orakeljske karte, ki se uporabljajo za pridobivanje vpogleda v pretekla življenja. Ta komplet je namenjen raziskovanju preteklih izkušenj, duhovne rasti in razumevanju, kako pretekla življenja vplivajo na sedanje.

 

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 20,00
Na zalogi
Opis izdelka

Karte "Uncover Your Past Lives Oracle" (Razkrij svoja pretekla življenja)

Karte "Uncover Your Past Lives Oracle" (Razkrij svoja pretekla življenja) so orakeljske karte, ki se uporabljajo za pridobivanje vpogleda v pretekla življenja. Ta komplet je namenjen raziskovanju preteklih izkušenj, duhovne rasti in razumevanju, kako pretekla življenja vplivajo na sedanje.

Vsaka karta v kompletu ima svoj edinstven simbolni in slikovni prikaz ter sporočilo, ki lahko odraža različne vidike preteklih življenj. Kartam je skupno, da nam lahko povedo naslednje:

Pretekla izkušnja: Karte lahko razkrijejo informacije o preteklih življenjih, ki jih nismo zavedno ali zlahka dostopali. Razkrivajo lahko podrobnosti o krajih, časih, poklicih, odnosih in dogodkih, ki so bili pomembni v naši preteklosti.

Karmične vezi: Prek kart lahko spoznamo karmične vezi, ki obstajajo med našimi preteklimi in sedanjimi življenji. Te vezi vplivajo na naše odnose, lekcije in izzive v sedanjem življenju.

Učenja in lekcije: Karte nam lahko razkrijejo učenja in lekcije, ki smo jih pridobili iz preteklih izkušenj. Pomagajo nam razumeti, kako lahko izkoristimo ta znanja za rast, razvoj in razreševanje izzivov v sedanjem življenju.

Povezovanje s preteklimi sposobnostmi: Karte lahko razkrijejo pretekle talente, sposobnosti ali veščine, ki smo jih imeli v prejšnjih življenjih. Te informacije nam lahko pomagajo pri razvoju in uporabi naših darov v sedanji situaciji.

Razumevanje vzorcev in blokad: Karte nam lahko pomagajo identificirati vzorce, blokade ali omejitve, ki so povezani s preteklimi izkušnjami. S tem zavedanjem lahko delamo na razreševanju teh vzorcev in ustvarjanju bolj uravnoteženega in izpopolnjujočega sedanjega življenja.

Pomembno je razumeti, da so karte "Uncover Your Past Lives Oracle" orakeljsko orodje, ki nam lahko ponuja vpogled, navdih in razmišljanje o preteklih življenjih. Interpretacija kart je odvisna od posameznika in njegovega intuitivnega občutka.