• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

KARTE - RESNICE DUŠE - Soul truth

  • Koda: 000758
  • EAN:

Karte RESNICE DUŠE so izjemno močen in intuitiven komplet kart za vedeževanje, ki nam pomaga odkrivati globlje resnice in modrosti, ki se skrivajo v naši duši. Te karte nas vodijo na notranje popotovanje samospoznavanja, duhovne rasti in povezovanja z našim višjim jazom.

 

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 20,00
Na zalogi
Opis izdelka

KARTE ZA OSEBNO RAST - RESNICE DUŠE z kristalom

 

KARTE RESNICE DUŠE (Soul Truth Cards) so izjemno močen in intuitiven komplet kart za vedeževanje, ki nam pomaga odkrivati globlje resnice in modrosti, ki se skrivajo v naši duši. Te karte nas vodijo na notranje popotovanje samospoznavanja, duhovne rasti in povezovanja z višjim samo.

Komplet Soul Truth Cards vsebuje 50 kart, vsaka s svojim edinstvenim sporočilom. Te karte so oblikovane tako, da nas spodbujajo k poglobljenemu razmišljanju, samorefleksiji in povezovanju z našo notranjo modrostjo. Lahko jih uporabljamo za postavljanje vprašanj, raziskovanje določenih področij življenja ali preprosto za dnevno navdihovanje.

Soul Truth Cards nam omogočajo, da presežemo površinske vidike življenja in se povežemo z našo dušo. Karte nas vodijo k odgovorom, ki jih že nosimo v sebi, ter nam pomagajo odkrivati naše resnične potenciale, vrednote in življenjski namen. Vsaka karta ima svoje sporočilo, ki nam lahko prinese vpogled v naše odnose, kariero, duhovnost, osebno rast in druge vidike življenja.

Soul Truth Cards nam omogočajo tudi, da se povežemo z višjim vodstvom in univerzalno energijo. Skozi karte lahko prepoznavamo znake, sinhronosti in sporočila, ki jih prejemamo iz vesolja. Pomagajo nam vzpostaviti stik z našo intuicijo in zaupati vodstvu, ki ga prejemamo.

Ko uporabljamo Soul Truth Cards, nas karte spodbujajo, da prisluhnemo svojemu notranjemu glasu, sledimo svojemu srcu in se povežemo z višjimi ravni zavesti. Karte nas spodbujajo k iskanju resnice, sprejemanju resničnosti in razvijanju notranje modrosti. Skozi to proces raziskovanja, lahko pridobimo jasnost, zdravljenje, navdih in usmeritev.

Soul Truth Cards so odlično orodje za osebno rast, duhovno raziskovanje in intuitivno vedeževanje. Pomagajo nam odkrivati naše najgloblje resnice, prebujajo našo notranjo moč in nam omogočajo, da živimo izpolnjeno in avtentično življenje. Te karte nas spominjajo, da imamo vse odgovore že v sebi in da smo močni ustvarjalci lastne usode.


Poleg kompleta kart prejmete tudi kristal, za energijsko čiščenje kart, po vsaki uporabi!