• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

KARTE - Romantični tarot - Romantic tarot

  • Koda: 000773
  • EAN:

Romantični tarot je orodje, ki nam omogoča vpogled v naše ljubezenske odnose in čustva. Sestavljen je iz različnih kart, vsaka s svojim edinstvenim pomenom. Omogoča nam boljše razumevanje naših ljubezenskih izkušenj.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 20,00
Na zalogi
Opis izdelka

KARTE - romantični tarot - Romantic tarot

Romantični tarot je orodje, ki nam omogoča vpogled v naše ljubezenske odnose in čustva. Sestavljen iz različnih kart, vsaka s svojim edinstvenim pomenom, nam skozi to igro omogoča boljše razumevanje naših ljubezenskih izkušenj.

V romantičnem tarotu se pojavljajo različne karte, vsaka z lastno zgodbo in sporočilom. Na primer, karta Ljubimca simbolizira globoko čustveno povezavo med dvema osebama in napoveduje srečo v ljubezni. Karta Smrt lahko pomeni konec enega obdobja v razmerju in začetek novega. Karta Vitez kozarcev pa prinaša novice o novi ljubezni ali strastnem srečanju.

Pri branju romantičnega tarota je pomembno, da ostanemo odprti za sporočila, ki jih karte prinašajo. Karte so izbrane naključno, njihova pozicija v razporedu pa lahko prav tako vpliva na njihovo interpretacijo. Na primer, karta, ki se nahaja v središču razporeda, lahko označuje ključni vidik vašega odnosa, medtem ko karte okoli nje dodajo dodatne informacije.

Romantični tarot nam pomaga bolje razumeti naša čustva, potrebe in želje v ljubezni. Prav tako nam lahko ponudi smernice o tem, kako izboljšati odnos s partnerjem ali kako privabiti ljubezen v naše življenje. Pomembno je razumeti, da so karte le orodje, interpretacija pa je odvisna od nas in naše intuicije.

Sklepoma je romantični tarot uporabno sredstvo za raziskovanje naše ljubezenske situacije in odnosa s partnerjem. Ta igra kart nam lahko ponudi globok vpogled in smernice za naše ljubezensko življenje, vendar se vedno moramo zanašati na svoj notranji občutek in intuicijo pri interpretaciji kart.

Poleg kompleta kart prejmete tudi kristal, za energijsko čiščenje kart, po vsaki uporabi!