• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

KARTE - Šepet narave

  • Koda: 000774
  • EAN:

Karte ŠEPET NARAVE so čudovite karte, ki nas povezujejo z naravo in njeno modrostjo. Vsaka karta prikazuje čudovite ilustracije narave in nosi posebno sporočilo, ki nas usmerja k globljemu razumevanju sebe in sveta okoli nas.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 18,00
Na zalogi
Opis izdelka

KARTE -Šepet narave - Natures Whispers

Karte Šepet narave (Nature's Whispers Oracle Cards) so čudovite karte, ki nas povezujejo z naravo in njeno modrostjo. Vsaka karta prikazuje čudovite ilustracije narave in nosi posebno sporočilo, ki nas usmerja k globljemu razumevanju sebe in sveta okoli nas.

Karte Nature's Whispers Oracle Cards nas spodbujajo, da se povežemo z naravo in njenimi cikli. Vsaka karta predstavlja določen vidik narave, kot so drevesa, živali, rože in elementi, ter nam ponuja edinstvene vpoglede v naše življenje. Na primer, karta Zimsko zavetje nas spominja na pomembnost počitka in notranjega zorenja, medtem ko karta Roža življenja poudarja lepoto in raznolikost življenja.

Pri uporabi teh kart je ključno, da se odpremo sporočilom narave in jih intuitivno razumemo. Karte nam pomagajo razvijati globljo povezavo z naravo, okoljem in svojim notranjim jazom. Pomagajo nam osvetliti poti osebnega razvoja, raziskovanja in samospoznavanja.

Naravne šepetalkarte so odlično orodje za meditacijo in razmislek. Ob vsakodnevnem uporabljanju določene karte lahko dobimo navdih za soočanje z izzivi, ki nas čakajo, ali pa preprosto uživamo v lepoti narave, ki jo te karte prikazujejo.

V zaključku, Šepet narave... so čudovite in uporabne karte, ki nas povezujejo z naravo in nam pomagajo razširiti svoje razumevanje sebe in sveta okoli nas. S pomočjo teh kart lahko odkrivamo modrost narave in jo vključimo v svoje vsakodnevno življenje, kar nam pomaga doseči globlje razumevanje in notranji mir.

Poleg kompleta kart prejmete tudi kristal, za energijsko čiščenje kart, po vsaki uporabi!