• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

KARTE - Spiritsong Tarot

  • Koda: 000755
  • EAN:

Spiritsong Tarot je zagotovo med najlepšimi ilustriranimi tarot kartami kadarkoli, ustvarjalke Pauline Cassidy.  Čudovit komplet tarot kart združuje tradicionalno tarot simboliko z živalskimi duhovi, naravnimi elementi in čarobnimi bitji. Vsaka od 78 kart predstavlja edinstveno kombinacijo živali, ki jih je mogoče najti po vsem svetu, in njihovih simbolnih pomenov.

 

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 20,00
Na zalogi
Opis izdelka

TAROT KARTE - SPIRITSONG TAROT z kristalom

 

Spiritsong Tarot je čudovit komplet tarot kart, ki združuje tradicionalno tarot simboliko z živalskimi duhovi, naravnimi elementi in čarobnimi bitji. Vsaka od 78 kart predstavlja edinstveno kombinacijo živali, ki jih je mogoče najti po vsem svetu, in njihovih simbolnih pomenov.

Spiritsong Tarot je orodje, ki nam pomaga globlje razumeti sebe, svet okoli nas in našo povezanost z naravo. Karte nam ponujajo vpogled v naša čustva, odnose, potencial za rast in duhovno razvoj. Simbolika živali nam omogoča, da se povežemo z njihovimi značilnostmi, modrostjo in energijo, kar nam lahko pomaga pri sprejemanju odločitev in razreševanju izzivov.

Vsaka karta Spiritsong Tarota ima svoj edinstven pomen, ki ga lahko razlagamo glede na kontekst vprašanja ali situacije. Živali predstavljajo različne aspekte našega življenja in osebnosti. Na primer, orol nam lahko prinese sporočilo o pogumu, volji in vztrajnosti, medtem ko nam metulj lahko prinaša sporočilo o preobrazbi, svobodi in lahkotnosti.

Spiritsong Tarot nas spodbuja, da se poglobimo v svoje notranje vodstvo, intuicijo in modrost. Karte nas učijo, kako prisluhniti glasu svoje duše in slediti svojemu notranjemu vodstvu. Skozi to povezavo z našo notranjo modrostjo lahko pridobimo vpogled v svoje izzive, odkrijemo potenciale in razvijemo samozavedanje.

Ko uporabljamo Spiritsong Tarot, lahko postavljamo vprašanja, raziskujemo trenutne okoliščine ali si preprosto dovolimo, da nam karte ponudijo sporočila, ki jih trenutno potrebujemo. S pomočjo tega kompasa modrosti lahko odkrijemo nove poti, pridobimo jasnost in razumemo, kako najbolje slediti svojemu srcu.

Spiritsong Tarot je močno orodje za samoraziskovanje, duhovno rast in razumevanje svojega mesta v svetu. Te karte nam ponujajo navdih, podporo in vodstvo, ko raziskujemo svojo pot in se povezujemo z življenjsko silo, ki nas obdaja. Z njihovo pomočjo lahko odkrijemo svojo notranjo moč, pristnost in globoko povezanost z vesoljem.


 

Poleg kompleta kart prejmete tudi kristal, za energijsko čiščenje kart, po vsaki uporabi!