• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

KARTE - "Talking to Heaven"- Pogovor z nebesi (z pokojnimi)

  • Koda: 000768
  • EAN:

"Talking to Heaven" orakeljske karte so niz ilustriranih kart, ki so ustvarjene za vzpostavljanje povezave s preminulimi ljubljenimi in za prejemanje sporočil iz onostranstva. Ta komplet karto, ki ga je ustvarila avtorica Doreen Virtue v sodelovanju z umetnikom Jamesom Van Praaghom, je zasnovan tako, da pomaga ljudem najti dušni mir, zdravljenje in duhovno vodstvo v času žalovanja in izgube.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 20,00
Na zalogi
Opis izdelka

KARTE - "Talking to Heaven" - Pogovor z pokojnimi

 

"Talking to Heaven" orakeljske karte so niz ilustriranih kart, ki so ustvarjene za vzpostavljanje povezave s preminulimi ljubljenimi in za prejemanje sporočil iz onostranstva. Ta komplet karto, ki ga je ustvarila avtorica Doreen Virtue v sodelovanju z umetnikom Jamesom Van Praaghom, je zasnovan tako, da pomaga ljudem najti udobje, zdravljenje in duhovno vodstvo v času žalovanja in izgube.

Vsaka karta v kompletu "Talking to Heaven" prikazuje sliko in sporočilo, ki pomaga odpreti komunikacijski kanal s preminulimi ljubljenimi. Kartni komplet omogoča:

  1. Povezavo s preminulimi: Karte služijo kot most med svetom živih in svetom umrlih ter vam omogočajo, da vzpostavite komunikacijo s preminulimi družinskimi člani, prijatelji ali ljubljenimi.

  2. Pomiritev in zdravljenje: Karte lahko prinesejo občutek pomiritve, saj lahko sporočila iz onostranstva prinašajo spokoj in olajšanje v času žalovanja.

  3. Duhovno vodstvo: Sporočila na kartah lahko ponudijo duhovno vodstvo, usmeritev in nasvete, ki izhajajo iz modrosti preminulih.

  4. Razumevanje smisla: Karte lahko pomagajo razumeti večji smisel življenja in smrti, ter vam pomagajo videti, da je povezava z ljubljenimi še vedno prisotna.

  5. Osebno rast: Komplet omogoča, da se poglobite v notranje razsežnosti in se premikate skozi žalovanje, kar omogoča osebno rast.

Pri uporabi "Talking to Heaven" kart je pomembno, da se odprete in dovolite, da se energije preminulih ljubljenih združijo z vašo intuicijo. Kartni komplet je orodje za zdravljenje, spodbujanje komunikacije s preminulimi in razumevanje njihovega vpliva na vaše življenje. Vsako sporočilo je edinstveno in se lahko interpretira glede na vaše osebne izkušnje in potrebe.

Poleg kompleta kart prejmete tudi kristal, za energijsko čiščenje kart, po vsaki uporabi!