• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

KARTE - Tarot 78 vrat - Tarot Of The 78 Doors

  • Koda: 000770
  • EAN:

"Tarot 78 Vrat" je orakeljski kartni komplet, ki se razlikuje od tradicionalnih tarot kart v svoji interpretaciji in simboliki. Ustvaril ga je avtor Pietro Alligo in ilustrator Guido Zibordi Marchesi. Komplet vključuje 78 ilustriranih kart, vsaka s svojim edinstvenim sporočilom in simboli, ki jih je mogoče interpretirati za vpoglede v različne vidike življenja.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 20,00
Na zalogi
Opis izdelka

KARTE - Tarot of the 78 Doors - Tarot 78 vrat

 

"Tarot of the 78 Doors" je orakeljski kartni komplet, ki se razlikuje od tradicionalnih tarot kart v svoji interpretaciji in simboliki. Ustvaril ga je avtor Pietro Alligo in ilustrator Guido Zibordi Marchesi. Komplet vključuje 78 ilustriranih kart, vsaka s svojim edinstvenim sporočilom in simboli, ki jih je mogoče interpretirati za vpoglede v različne vidike življenja.

Karte "Tarot of the 78 Doors" se razlikujejo od klasičnih tarot kart in uporabljajo svojo lastno simboliko, ki se osredotoča na raziskovanje različnih "vrat" ali poti v življenju. Vsaka karta predstavlja drugačen vidik ali situacijo ter vodi k bolj globokemu razumevanju.

Ta komplet omogoča:

  1. Edinstveno interpretacijo: "Tarot of the 78 Doors" ponuja svež pristop k tarotu, kar omogoča unikaten vpogled v vašo situacijo ali vprašanje.

  2. Raznolike vpoglede: Vsaka karta predstavlja svoj "vhod" v različne vidike življenja, kar omogoča bolj poglobljen pogled na različne situacije.

  3. Osebno raziskovanje: Karte spodbujajo osebno raziskovanje in samorefleksijo ter vam pomagajo razumeti, katere poti so vam na voljo.

  4. Intuitivno delo: Komplet spodbuja vašo intuicijo in notranji čut, saj se lahko povežete z energijo vsake karte.

  5. Kreativnost: Zaradi svoje edinstvene simbolike vam ta komplet omogoča ustvarjalno razmišljanje in drugačen pristop k tarotu.

Pri uporabi "Tarot of the 78 Doors" je pomembno, da se odprete za interpretacije, ki jih ponuja ta edinstvena kartna zbirka. Vsaka karta ima svoje lastne simbole in sporočila, ki jih lahko povežete z vašo situacijo. Komplet je lahko dragocen pripomoček za osebno rast, introspekcijo in razumevanje različnih aspektov vašega življenja.

Poleg kompleta kart prejmete tudi kristal, za energijsko čiščenje kart, po vsaki uporabi!