• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

KARTE - Tarot ključnih besed

  • Koda: 000775
  • EAN:

Tarot karte z ključnimi besedami (Tarot With Keywords Cards) so sodoben tarot kart, ki olajša razumevanje in interpretacijo tarot branja. Vsaka karta ima ključno besedo ali besedo, ki nam pomaga hitro razumeti njen pomen.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 20,00
  • 18,00
  • , Vaš prihranek
  • -10,00%
Izdelek ni na zalogi
Izdelek ni na zalogi
Opis izdelka

KARTE - Tarot ključnih besed - Tarot With Keywords Cards

Tarot karte z besednimi ključi (Tarot With Keywords Cards) so sodoben tarot kart, ki olajša razumevanje in interpretacijo tarot branja. Vsaka karta ima ključno besedo ali besedo, ki nam pomaga hitro razumeti njen pomen.

Uporaba teh kart olajša interpretacijo, še posebej za tiste, ki se šele začenjajo ukvarjati s tarotom. Na primer, če bi izvlekli karto Sonce in ob njej bi bila beseda "sreča," bi takoj razumeli, da to karta pomeni srečo, optimizem in svetlo prihodnost.

Tarot karte z besednimi ključi ohranjajo klasične simbole tarota, kot so meči, kelhi, palice in denar, ter jim dodajo besedne poudarke, ki pomagajo povezati simbole s konkretnimi situacijami ali čustvi. Na primer, karta Devet mečev z besedno ključno besedo "preobremenjenost" namiguje na občutek preobremenjenosti ali stresa.

To je zelo koristno za tiste, ki se šele učijo tarota, saj lahko hitro razumejo pomen vsake karte in njeno vlogo v branju. Prav tako je koristno za izkušene bralce tarota, saj omogoča hitrejše in bolj natančne interpretacije.

Pri uporabi teh kart je ključno, da ostanemo odprti za intuicijo in subtilne odtenke, ki jih simboli še vedno nosijo, kljub besednim ključem. Tarot je umetnost, ki se nenehno razvija, in tarot karte z besednimi ključi so odličen primer, kako se tradicija lahko kombinira s sodobnostjo, da bi se omogočilo lažje in boljše razumevanje tarot branja.

V zaključku, tarot karte z besednimi ključi so uporabno orodje za razumevanje tarota in hitrejšo interpretacijo. S svojimi ključnimi besedami olajšajo povezavo simbolov s konkretnimi situacijami ali čustvi, kar omogoča boljše razumevanje in globlje branje tarota.

Poleg kompleta kart prejmete tudi kristal, za energijsko čiščenje kart, po vsaki uporabi!