• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

KARTE - TAROT Totemske karte - "Animal Totem Tarot"

  • Koda: 00074
  • EAN:

Karte "Animal Totem Tarot" so posebne tarot karte, ki združujejo simboliko živali s tradicionalnim tarotom.
Vsaka karta predstavlja določeno žival in njeno simboliko. Živali imajo svoje edinstvene lastnosti, moči in sporočila, ki jih lahko prenesemo na svoje življenje. Karte nam pomagajo vzpostaviti povezavo z energijo določene živali in sprejeti njene kvalitete v svoje življenje.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 20,00
Na zalogi
Opis izdelka
TAROT Totemske karte - "Animal Totem Tarot" z naravnim kristalom za energijsko čiščenje kart
 
Karte "Animal Totem Tarot" so posebne tarot karte, ki združujejo simboliko živali s tradicionalnim tarotom. Te karte nam lahko pomagajo na več načinov:

Povezovanje z živalskimi energijami: Vsaka karta predstavlja določeno žival in njeno simboliko. Živali imajo svoje edinstvene lastnosti, moči in sporočila, ki jih lahko prenesemo na svoje življenje. Karte nam pomagajo vzpostaviti povezavo z energijo določene živali in sprejeti njene kvalitete v svoje življenje.

Vodstvo in navdih: Karte "Animal Totem Tarot" nam lahko ponudijo vodstvo in navdih pri soočanju z izzivi ali odločitvami v življenju. Sporočila, ki jih prenašajo živali na kartah, nam lahko pomagajo pridobiti globlje razumevanje situacij, ponuditi nove perspektive in usmeriti nas k pravilnemu ravnanju.

Samospoznavanje: Karte nas spodbujajo k samospoznavanju in raziskovanju naše lastne narave ter povezovanju z različnimi vidiki sebe. Vsaka žival na karti ima določene lastnosti, ki jih lahko prepoznamo v sebi ali jih razvijamo. S pomočjo kart lahko bolje razumemo svoje moči, šibkosti, strasti in potenciale.

Povezava z naravo: Živalski totemi nas povezujejo z naravo in njenimi cikli. Karte nam lahko pomagajo vzpostaviti povezavo z živalskim svetom in zavedanje o našem mestu v naravnem okolju. To nas lahko navdihuje, da spoštujemo naravo, se zavedamo ravnovesja in si prizadevamo za harmonijo z njo.

Intuicija in duhovnost: Uporaba kart "Animal Totem Tarot" spodbuja razvoj intuicije in duhovnosti. Živalski totemi so pogosto povezani z globljimi duhovnimi sporočili in modrostjo. Karte nam pomagajo prisluhniti svoji intuiciji, se odpreti za višje vodstvo in se povezati z duhovnimi vidiki sebe in sveta.

Pomembno je, da pri uporabi kart "Animal Totem Tarot" sledimo svoji intuiciji, si vzamemo čas za razmišljanje in refleksijo ter prepoznamo, kako se simbolika živali na kartah odraža v našem življenju. Prav tako je koristno študirati pomen živali, ki jih predstavljajo karte, in si pridobiti dodatno znanje o njej.

Pri uporabi kart "Animal Totem Tarot" si lahko postavite naslednja vprašanja:

Katera žival se pojavlja na karti? Preučite simboliko te živali in kako se njene lastnosti lahko nanašajo na vašo trenutno situacijo ali vprašanje.

Kako se počutite ob pogledu na to žival? Vaša čustva in intuicija vam lahko pomagajo pri interpretaciji in razumevanju sporočil, ki jih nosi ta žival.

Kako se lahko lastnosti te živali uporabijo za vašo situacijo? Razmislite, kako lahko uporabite moči, značilnosti ali vedenje te živali, da se spopadete s svojimi izzivi ali dosežete svoje cilje.

Kaj vam sporoča ta žival? Premislite o sporočilih, ki jih lahko prepoznate skozi simboliko živali na karti. Lahko gre za spodbudo, opozorilo, vodstvo ali navdih glede vaše situacije.

Kako lahko vključite to živalsko energijo v svoje življenje? Razmislite, kako lahko uporabite lastnosti te živali za svojo osebno rast, samospoznavanje in duhovno potovanje.

Poleg kompleta kart prejmete tudi kristal za energijsko čiščenje kart, po vsaki uporabi!