• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

KARTE - Witching Hour Oracle

  • Koda: 000761
  • EAN:

Orakeljske karte so nabor ilustriranih kart, uporabljenih za pridobivanje vpogledov, vodstva in modrosti v različnih vidikih življenja. Namenjene so spodbujanju intuicije in samoraziskovanja. Uporabniki jih lahko mešajo, izberejo in interpretirajo, da pridobijo odgovore na vprašanja, pridobijo vpoglede v situacije ali prejmejo duhovno vodstvo. Vsaka karta ima svoj edinstven pomen in simboliko, ki je odprta za različne interpretacije. Orakeljske karte se pogosto uporabljajo za osebno rast, duhovni razvoj, razumevanje izzivov in iskanje notranje harmonije.

 

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 12,00
Na zalogi
Opis izdelka

KARTE - Witching Hour Oracle z kristalom

 

"Witching Hour Oracle" karte so orakeljske karte, ki so oblikovane tako, da ponujajo vpoglede, modrost in vodstvo v duhovnem smislu, povezanem z nočjo, čarovništvom in intuitivnostjo. Izraz "witching hour" se nanaša na urico, ko se verjame, da je tančica med svetovi tanjša, kar omogoča lažjo komunikacijo med fizičnim svetom in duhovnimi sferami. Te karte vabijo posameznike, da se povežejo s svojo intuicijo, globoko modrostjo in skritimi resnicami.

Pomen "Witching Hour Oracle" kart je odvisen od posamezne karte in njene simbolike. Vsaka karta ima edinstveno sporočilo in energijo, ki lahko ponudi vpogled v različne vidike življenja, duhovnosti in osebnega razvoja. Karte lahko pomagajo pri razumevanju trenutnih situacij, soočanju s izzivi, pridobivanju jasnega vodstva in povezovanju z duhovnim svetom.

Na primer, karta z naslovom "Intuition" (intuicija) bi lahko imela pomen, da je trenutek, da se bolj povežete s svojo notranjo modrostjo in sledite svojemu instinktu. Karta "Moon Magic" (magija lune) bi lahko simbolizirala potrebo po čaščenju lune in njenih faz, ter kako lahko ta povezava okrepi vašo duhovno prakso.

Pomembno je, da pri uporabi "Witching Hour Oracle" kart sledite svoji intuiciji in občutkom. Karte so namenjene spodbujanju samoraziskovanja, globljega vpogleda in povezovanja z višjimi sferami. Vsaka oseba lahko dojame sporočila in pomen kart na svoj edinstven način, zato se prepustite procesu in poiščite tisto, kar resnično resonira z vami.

Poleg kompleta kart prejmete tudi kristal, za energijsko čiščenje kart, po vsaki uporabi!