• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Ogrlica z energijsko mandalo za JASNOVIDNOST

  • Koda: 00053
  • EAN:

Energijske mandale so vizualni simboli, ki se uporabljajo za zdravljenje in spodbujanje energijskega ravnovesja. Z energijskimi mandalami se povežemo z univerzalno energijo, katera nam pomaga, da se sproži proces samozdravljenja.Te mandale sestavljajo ponavljajoči se geometrijski vzorci, barve in simetrija, ki ustvarjajo močne vibracije in spodbujajo pozitivne spremembe v našem energijskem polju.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 10,00
Na zalogi
Opis izdelka

ENERGIJSKA MANDALA ZA JASNOVIDNOST

Mandale so tradicionalno orodje za meditacijo in duhovno prakso, ki se uporablja v različnih kulturah po vsem svetu. So simetrični in geometrični vzorci, ki predstavljajo univerzalne arhetipe in simbole ter lahko služijo kot orodje za povezovanje z notranjim jazom, umiritev uma in ustvarjanje notranjega miru.

Ogrlice z mandalo so lahko učinkovito orodje za preobrazbo, saj lahko nosite mandalo s seboj in se osredotočite na njen pomen kadarkoli v dnevu.

Ogrlica z mandalo za jasnovidnost je lahko učinkovito orodje za izboljšanje vaše intuitivne sposobnosti in razvijanje jasnovidenja. Tukaj je nekaj načinov, kako vam lahko nošenje te ogrlice z mandalo pomaga:

  1. Aktivira tretje oko: Mandala za jasnovidnost vsebuje simboliko, ki spodbuja odprtje tretjega očesa. Nošenje ogrlice z mandalo lahko pomaga pri aktivaciji tretjega očesa in spodbuja vašo intuitivno sposobnost.

  2. Povečuje zavedanje: Nošenje ogrlice z mandalo za jasnovidnost lahko pomaga pri povečanju vašega zavedanja okolice in vas spodbuja, da opazujete podrobnosti, ki jih običajno morda ne bi opazili.

  3. Umirja misli: Mandala za jasnovidnost vsebuje tudi simboliko, ki pomaga pri umirjanju uma in lajšanju stresa. Nošenje ogrlice z mandalo lahko pomaga pri umirjanju misli in lajšanju stresa, kar lahko izboljša vaše intuitivno dojemanje.

  4. Spodbuja meditacijo: Nošenje ogrlice z mandalo za jasnovidnost lahko služi kot "opomnik" za vašo meditacijsko prakso in vas spodbudi, da redno meditirate, kar lahko izboljša vaše intuitivne sposobnosti.

  5. Krepi vašo zavest: Mandale so lahko uporabljene tudi kot orodje za povečanje zavesti. Nošenje ogrlice z mandalo za jasnovidnost lahko pomaga pri povečanju vaše zavesti in spodbuja vaše intuitivne sposobnosti.

Če želite izboljšati svoje jasnovidenje, lahko nošenje ogrlice z mandalo za jasnovidnost služi kot močno orodje, ki lahko izboljša vaše intuitivne sposobnosti in vas poveže z vašim notranjim jazom.

 

Ogrlica z energijsko mandalo je v darilni embalaži. Ta je v obliki vizitke, z opisom v cerificiranem plastificiranem okvirju, kar pomeni, da je lahko tudi čudovito darilo nekomu, ki nam je blizu.