• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Ogrlica z energijsko mandalo za LJUBEZEN IN MIR

  • Koda: 00058
  • EAN:

Energijske mandale so vizualni simboli, ki se uporabljajo za zdravljenje in spodbujanje energijskega ravnovesja. Z energijskimi mandalami se povežemo z univerzalno energijo, katera nam pomaga, da se sproži proces samozdravljenja.Te mandale sestavljajo ponavljajoči se geometrijski vzorci, barve in simetrija, ki ustvarjajo močne vibracije in spodbujajo pozitivne spremembe v našem energijskem polju.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 10,00
Na zalogi
Opis izdelka

ENERGIJSKA MANDALA ZA LJUBEZEN IN MIR

Mandale so tradicionalno orodje za meditacijo in duhovno prakso, ki se uporablja v različnih kulturah po vsem svetu. So simetrični in geometrični vzorci, ki predstavljajo univerzalne arhetipe in simbole ter lahko služijo kot orodje za povezovanje z notranjim jazom, umiritev uma in ustvarjanje notranjega miru.

Ogrlica z mandalo, ki je narejena z namenom za ljubezen in mir, lahko pomaga pri vzpostavljanju harmonije in ravnotežja v vašem življenju.

Tukaj je nekaj načinov, kako vam lahko nošenje te ogrlice z mandalo pomaga:

  1. Spodbuja pozitivne odnose: Ogrlica z mandalo za ljubezen in mir lahko pomaga pri spodbujanju pozitivnih odnosov s tistimi, ki jih imate radi. Mandala lahko služi kot simbol ljubezni in miru, ki lahko izboljša vašo sposobnost, da se povežete s tistimi okoli vas na bolj ljubeč in harmoničen način.

  2. Spodbuja notranji mir: Nošenje ogrlice z mandalo za ljubezen in mir lahko pomaga pri spodbujanju notranjega miru. Simbolika mandale lahko pomaga pri umirjanju vaših misli in čustev ter izboljša vašo sposobnost, da ostanete osredotočeni na pozitivne stvari v vašem življenju.

  3. Spodbuja sočutje: Ogrlica z mandalo za ljubezen in mir lahko spodbuja sočutje in razumevanje do drugih ljudi. To lahko izboljša vašo sposobnost, da se postavite v kožo drugih ljudi ter izboljša vašo sposobnost, da se povežete z drugimi na bolj globok način.

  4. Spodbuja harmonijo: Nošenje ogrlice z mandalo za ljubezen in mir lahko spodbuja harmonijo in ravnotežje v vašem življenju. To lahko izboljša vašo sposobnost, da se soočite s stresom in težavami na bolj učinkovit način ter vas spodbuja, da se počutite bolj umirjeno in stabilno.

  5. Spodbuja ljubezen do samega sebe: Ogrlica z mandalo za ljubezen in mir lahko spodbuja ljubezen do samega sebe. To lahko izboljša vaše samospoštovanje in vašo sposobnost, da sprejmete sebe, takšni kot ste, ter izboljša vaše notranje stanje.

Če želite doseči več ljubezni in miru v svojem življenju, lahko nošenje ogrlice z mandalo za ljubezen in mir služi kot močno orodje.

 

 

Ogrlica z energijsko mandalo je v darilni embalaži. Ta je v obliki vizitke, z opisom v cerificiranem plastificiranem okvirju, kar pomeni, da je lahko tudi čudovito darilo nekomu, ki nam je blizu.