• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Ogrlica z energijsko mandalo za MOČ IN BOGASTVO

  • Koda: 00059
  • EAN:

Energijske mandale so vizualni simboli, ki se uporabljajo za zdravljenje in spodbujanje energijskega ravnovesja. Z energijskimi mandalami se povežemo z univerzalno energijo, katera nam pomaga, da se sproži proces samozdravljenja.Te mandale sestavljajo ponavljajoči se geometrijski vzorci, barve in simetrija, ki ustvarjajo močne vibracije in spodbujajo pozitivne spremembe v našem energijskem polju.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 10,00
Na zalogi
Opis izdelka

ENERGIJSKA MANDALA ZA NOTRANJO HARMONIJO

Mandale so tradicionalno orodje za meditacijo in duhovno prakso, ki se uporablja v različnih kulturah po vsem svetu. So simetrični in geometrični vzorci, ki predstavljajo univerzalne arhetipe in simbole ter lahko služijo kot orodje za povezovanje z notranjim jazom, umiritev uma in ustvarjanje notranjega miru.

Ogrlica z mandalo, ki je narejena z namenom za moč in bogastvo, lahko pomaga pri spodbujanju občutka notranje moči in zaupanja vase ter pri privabljanju obilja v vaše življenje.

Poleg tega pa lahko nošenje ogrlice z mandalo pomaga pri povečanju vaše pozornosti na zunanje priložnosti, ki se vam ponujajo, in pri sprejemanju pozitivnih sprememb v vašem življenju. S tem lahko pomaga pri doseganju vaših ciljev in želja.

Pri izbiri ogrlice z mandalo za moč in bogastvo je pomembno, da se osredotočite tudi na svoje želje in namene, ki jih želite doseči.

Simboli v mandali predstavljajo pomembne vrednote in energije, ki jih želite vnesti v svoje življenje. Barve mandale so prav tako pomembne, saj imajo vsaka svoj pomen in vpliv na vaše počutje.

Vendar pa se ne smete zanašati samo na ogrlico z mandalo za dosego vaših ciljev in želja. Pomembno je, da še vedno delate na svojih ciljih, se učite in rastete ter se osredotočite na pozitivne misli in dejanja. Ogrlica z mandalo vam lahko služi kot spodbuda in pomoč pri doseganju vaših ciljev, vendar pa je na koncu odvisno od vas, da se odločite za ukrepanje in dosežete svoje cilje.

 

 

Ogrlica z energijsko mandalo je v darilni embalaži. Ta je v obliki vizitke, z opisom v cerificiranem plastificiranem okvirju, kar pomeni, da je lahko tudi čudovito darilo nekomu, ki nam je blizu.