• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Ogrlica z energijsko mandalo za MOČ IN POGUM

  • Koda: 00057
  • EAN:

Energijske mandale so vizualni simboli, ki se uporabljajo za zdravljenje in spodbujanje energijskega ravnovesja. Z energijskimi mandalami se povežemo z univerzalno energijo, katera nam pomaga, da se sproži proces samozdravljenja.Te mandale sestavljajo ponavljajoči se geometrijski vzorci, barve in simetrija, ki ustvarjajo močne vibracije in spodbujajo pozitivne spremembe v našem energijskem polju.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 10,00
Na zalogi
Opis izdelka

ENERGIJSKA MANDALA ZA MOČ IN POGUM

Mandale so tradicionalno orodje za meditacijo in duhovno prakso, ki se uporablja v različnih kulturah po vsem svetu. So simetrični in geometrični vzorci, ki predstavljajo univerzalne arhetipe in simbole ter lahko služijo kot orodje za povezovanje z notranjim jazom, umiritev uma in ustvarjanje notranjega miru.

Ogrlica z mandalo, ki je narejena z namenom za moč in pogum, lahko pomaga pri povečanju vaše notranje moči, samozavesti in vztrajnosti.

Tukaj je nekaj načinov, kako vam lahko nošenje te ogrlice z mandalo pomaga:

  1. Spodbuja samozavest: Ogrlica z mandalo za moč in pogum lahko pomaga pri povečanju vaše samozavesti. Simbolika mandale lahko pomaga pri občutenju notranje moči in izboljša vašo sposobnost, da se spopadate z izzivi ter sprejemate pomembne odločitve.

  2. Spodbuja vztrajnost: Nošenje ogrlice z mandalo za moč in pogum lahko spodbuja vztrajnost in odločnost pri doseganju ciljev. To lahko izboljša vašo sposobnost, da se premikate naprej, tudi ko se soočate s težavami ali ovirami.

  3. Spodbuja motivacijo: Ogrlica z mandalo za moč in pogum lahko spodbuja motivacijo in navdih. To lahko izboljša vaše razpoloženje in vam da potrebno energijo za premagovanje težav ter vztrajanje na svoji poti.

  4. Spodbuja notranjo moč: Nošenje ogrlice z mandalo za moč in pogum lahko pomaga pri spodbujanju notranje moči. To lahko izboljša vašo sposobnost, da se soočate s stresom, izzivi in težavami na bolj učinkovit način ter vas spodbuja, da se počutite bolj osredotočeno in močno.

  5. Spodbuja zaščito: Ogrlica z mandalo za moč in pogum lahko pomaga pri spodbujanju zaščite in odvračanju negativnih energij. To lahko izboljša vaše duševno in čustveno stanje ter vas spodbuja, da se počutite bolj samozavestno in varno.

Če želite doseči notranjo moč in pogum, lahko nošenje ogrlice z mandalo za moč in pogum služi kot močno orodje.

 

 

 

Ogrlica z energijsko mandalo je v darilni embalaži. Ta je v obliki vizitke, z opisom v cerificiranem plastificiranem okvirju, kar pomeni, da je lahko tudi čudovito darilo nekomu, ki nam je blizu.