• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Ogrlica z energijsko mandalo za NOTRANJI MIR

  • Koda: 00054
  • EAN:

Energijske mandale so vizualni simboli, ki se uporabljajo za zdravljenje in spodbujanje energijskega ravnovesja. Z energijskimi mandalami se povežemo z univerzalno energijo, katera nam pomaga, da se sproži proces samozdravljenja.Te mandale sestavljajo ponavljajoči se geometrijski vzorci, barve in simetrija, ki ustvarjajo močne vibracije in spodbujajo pozitivne spremembe v našem energijskem polju.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 10,00
Na zalogi
Opis izdelka

ENERGIJSKA MANDALA ZA NOTRANJI MIR

Mandale so tradicionalno orodje za meditacijo in duhovno prakso, ki se uporablja v različnih kulturah po vsem svetu. So simetrični in geometrični vzorci, ki predstavljajo univerzalne arhetipe in simbole ter lahko služijo kot orodje za povezovanje z notranjim jazom, umiritev uma in ustvarjanje notranjega miru.

Ogrlice z mandalo so lahko učinkovito orodje za preobrazbo, saj lahko nosite mandalo s seboj in se osredotočite na njen pomen kadarkoli v dnevu.

Ogrlica z mandalo za notranji mir lahko služi kot močno orodje za izboljšanje vašega duševnega in čustvenega stanja.

Tukaj je nekaj načinov, kako vam lahko nošenje takšne ogrlice z mandalo pomaga:

  1. Pomirja um: Mandala za notranji mir vsebuje simboliko, ki spodbuja umirjenost in sproščenost. Nošenje ogrlice z mandalo lahko pomaga pri pomirjanju uma in lajšanju stresa, kar vam lahko pomaga doseči notranji mir.

  2. Spodbuja pozitivnost: Nošenje ogrlice z mandalo za notranji mir lahko spodbuja pozitivnost in optimizem v vašem življenju. To lahko izboljša vaše duševno in čustveno stanje ter vam pomaga doseči več notranjega miru.

  3. Spodbuja meditacijo: Nošenje ogrlice z mandalo za notranji mir lahko služi kot opomnik za vašo meditacijsko prakso in vas spodbuja, da redno meditirate. Meditacija je odličen način za dosego notranjega miru in harmonije, zato lahko nošenje ogrlice z mandalo za notranji mir spodbuja vašo meditacijsko prakso.

  4. Pomaga pri čiščenju energije: Mandale se lahko uporabljajo tudi kot orodje za čiščenje negativne energije in spodbujanje pozitivne energije. Nošenje ogrlice z mandalo za notranji mir lahko pomaga pri čiščenju vaše energije in spodbuja harmonijo in mir.

  5. Krepi vašo zavest: Mandale so lahko uporabljene tudi kot orodje za povečanje zavesti. Nošenje ogrlice z mandalo za notranji mir lahko pomaga pri povečanju vaše zavesti in spodbuja vašo rast in razvoj kot osebe.

Če želite doseči več notranjega miru in harmonije, lahko nošenje ogrlice z mandalo za notranji mir služi kot močno orodje.

 

Ogrlica z energijsko mandalo je v darilni embalaži. Ta je v obliki vizitke, z opisom v cerificiranem plastificiranem okvirju, kar pomeni, da je lahko tudi čudovito darilo nekomu, ki nam je blizu.