• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Ogrlica z energijsko mandalo za NOTRANJO HARMONIJO

  • Koda: 00056
  • EAN:

Energijske mandale so vizualni simboli, ki se uporabljajo za zdravljenje in spodbujanje energijskega ravnovesja. Z energijskimi mandalami se povežemo z univerzalno energijo, katera nam pomaga, da se sproži proces samozdravljenja.Te mandale sestavljajo ponavljajoči se geometrijski vzorci, barve in simetrija, ki ustvarjajo močne vibracije in spodbujajo pozitivne spremembe v našem energijskem polju.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 10,00
Na zalogi
Opis izdelka

ENERGIJSKA MANDALA ZA NOTRANJO HARMONIJO

Mandale so tradicionalno orodje za meditacijo in duhovno prakso, ki se uporablja v različnih kulturah po vsem svetu. So simetrični in geometrični vzorci, ki predstavljajo univerzalne arhetipe in simbole ter lahko služijo kot orodje za povezovanje z notranjim jazom, umiritev uma in ustvarjanje notranjega miru.

Ogrlica z mandalo, ki je narejena z namenom za notranjo harmonijo, lahko pomaga pri doseganju ravnotežja in harmonije v vašem notranjem svetu. Tukaj je nekaj načinov, kako vam lahko nošenje te ogrlice z mandalo pomaga:

  1. Spodbuja notranji mir: Mandala za notranjo harmonijo vsebuje simboliko, ki pomaga pri spodbujanju notranjega miru. Nošenje ogrlice z mandalo za notranjo harmonijo lahko pomaga pri sprostitvi napetosti in tesnobe ter spodbuja občutek miru in udobja.

  2. Spodbuja uravnoteženost: Ogrlica z mandalo za notranjo harmonijo lahko pomaga pri spodbujanju uravnoteženosti v vašem notranjem svetu. To lahko izboljša vaše duševno in čustveno stanje ter vas spodbuja, da se počutite bolj osredotočeno in usmerjeno.

  3. Spodbuja kreativnost: Nošenje ogrlice z mandalo za notranjo harmonijo lahko spodbuja vašo kreativnost in umetniško naravo. To lahko izboljša vašo sposobnost izražanja in poveča vašo ustvarjalno moč.

  4. Spodbuja samospoznanje: Ogrlica z mandalo za notranjo harmonijo lahko pomaga pri spodbujanju samospoznanja in razumevanja samega sebe. To lahko izboljša vašo zavest o lastnih mislih, čustvih in dejanjih ter vam pomaga, da se bolje spoznate.

  5. Spodbuja pozitivno energijo: Nošenje ogrlice z mandalo za notranjo harmonijo lahko spodbuja pozitivno energijo in občutke radosti. To lahko izboljša vaše duševno in čustveno stanje ter vas spodbuja, da se počutite bolj pozitivno in optimistično.

Če želite doseči notranjo harmonijo in ravnovesje, lahko nošenje ogrlice z mandalo za notranjo harmonijo služi kot močno orodje.

 

 

 

Ogrlica z energijsko mandalo je v darilni embalaži. Ta je v obliki vizitke, z opisom v cerificiranem plastificiranem okvirju, kar pomeni, da je lahko tudi čudovito darilo nekomu, ki nam je blizu.