• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Ogrlica z energijsko mandalo za PREOBRAZBO

  • Koda: 00052
  • EAN:

Energijske mandale so vizualni simboli, ki se uporabljajo za zdravljenje in spodbujanje energijskega ravnovesja. Z energijskimi mandalami se povežemo z univerzalno energijo, katera nam pomaga, da se sproži proces samozdravljenja.Te mandale sestavljajo ponavljajoči se geometrijski vzorci, barve in simetrija, ki ustvarjajo močne vibracije in spodbujajo pozitivne spremembe v našem energijskem polju.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 10,00
Na zalogi
Opis izdelka

ENERGIJSKA MANDALA ZA PREOBRAZBO

Mandale so tradicionalno orodje za meditacijo in duhovno prakso, ki se uporablja v različnih kulturah po vsem svetu. So simetrični in geometrični vzorci, ki predstavljajo univerzalne arhetipe in simbole ter lahko služijo kot orodje za povezovanje z notranjim jazom, umiritev uma in ustvarjanje notranjega miru.

Ogrlice z mandalo so lahko učinkovito orodje za preobrazbo, saj lahko nosite mandalo s seboj in se osredotočite na njen pomen kadarkoli v dnevu. Tukaj je nekaj načinov, kako vam lahko nošenje ogrlice z mandalo pomaga pri preobrazbi:

  1. Kot spominček za vašo prakso: Nošenje ogrlice z mandalo lahko služi kot spominček za vašo duhovno prakso in vas spomni, da se osredotočite na svoj notranji jaz in preobrazbo. Ko se počutite preplavljeni s stresom ali izzivi, si lahko ogledate mandalo in se spomnite svojih ciljev in vrednot.

  2. Kot opomnik za vaše namere: Mandale so pogosto uporabljene kot simboli za namene in namene, ki jih želimo doseči. Nošenje ogrlice z mandalo, ki predstavlja vašo namero, lahko služi kot opomnik za vaše cilje in vas spodbudi, da se osredotočite na njih, ko se pojavijo ovire.

  3. Za meditacijo na poti: Ko ste na poti ali nimate dostopa do svojega običajnega okolja za meditacijo, lahko uporabite ogrlico z mandalo kot orodje za meditacijo. Med nošenjem ogrlice lahko držite mandalo in se osredotočite na njeno simboliko, kar vam lahko pomaga pri umirjanju uma in sproščanju stresa.

  4. Kot orodje za samospoznavanje: Raziskovanje mandale in njenih simbolov lahko pomaga pri samospoznavanju in preobrazbi. Nošenje ogrlice z mandalo, ki predstavlja vaše notranje spremembe in rast, lahko služi kot orodje za raziskovanje vašega notranjega jaza in njegovih značilnosti.

  5. Kot vir navdiha: Ogrlice z mandalo lahko služijo kot vir navdiha in ustvarjalnosti. Ko razmišljate o simboliki mandale in njenem pomenu, lahko dobite nove ideje in perspektive, ki vam lahko pomagajo pri preobrazbi in rasti.

Ogrlice z mandalo so lahko močno orodje za preobrazbo in lahko pomagajo pri povezovanju z vašim notranjim jazom in rastjo. Upam, da boste lahko našli način, kako vključiti ogrlico z mandalo v svojo osebno prakso in da vam bo služila kot vir navdiha in podpore pri vaši poti preobrazbe.


 

Ogrlica z energijsko mandalo je v darilni embalaži. Ta je v obliki vizitke, z opisom v cerificiranem plastificiranem okvirju, kar pomeni, da je lahko tudi čudovito darilo nekomu, ki nam je blizu.