• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Ogrlica z energijsko mandalo za ZAŠČITO

  • Koda: 00055
  • EAN:

Energijske mandale so vizualni simboli, ki se uporabljajo za zdravljenje in spodbujanje energijskega ravnovesja. Z energijskimi mandalami se povežemo z univerzalno energijo, katera nam pomaga, da se sproži proces samozdravljenja.Te mandale sestavljajo ponavljajoči se geometrijski vzorci, barve in simetrija, ki ustvarjajo močne vibracije in spodbujajo pozitivne spremembe v našem energijskem polju.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 10,00
Na zalogi
Opis izdelka

ENERGIJSKA MANDALA ZA ZAŠČITO

Mandale so tradicionalno orodje za meditacijo in duhovno prakso, ki se uporablja v različnih kulturah po vsem svetu. So simetrični in geometrični vzorci, ki predstavljajo univerzalne arhetipe in simbole ter lahko služijo kot orodje za povezovanje z notranjim jazom, umiritev uma in ustvarjanje notranjega miru.

Ogrlice z mandalo so lahko učinkovito orodje za preobrazbo, saj lahko nosite mandalo s seboj in se osredotočite na njen pomen kadarkoli v dnevu.

Ogrlica z mandalo, ki je narejena z namenom za zaščito, lahko služi kot močno orodje za zaščito vašega energetskega polja in telesa.

Tukaj je nekaj načinov, kako vam lahko nošenje takšne ogrlice z mandalo pomaga:

  1. Zaščiti vaše energetsko polje: Mandala za zaščito vsebuje simboliko, ki pomaga pri zaščiti vašega energetskega polja pred negativno energijo in psihičnimi napadi. Nošenje ogrlice z mandalo za zaščito lahko pomaga pri zaščiti vašega energetskega polja, tako da vas lahko zavaruje pred škodljivimi vplivi.

  2. Spodbuja občutek varnosti: Nošenje ogrlice z mandalo za zaščito lahko spodbuja občutek varnosti in stabilnosti. To lahko izboljša vaše duševno in čustveno stanje, saj se boste počutili zaščitene in varne.

  3. Spodbuja samozavest: Nošenje ogrlice z mandalo za zaščito lahko pomaga spodbuditi vašo samozavest, saj vam daje občutek zaščitenosti in varnosti. To lahko izboljša vaše samopodobo in vas spodbuja, da se počutite bolj samozavestno in močno.

  4. Spodbuja jasnost uma: Nošenje ogrlice z mandalo za zaščito lahko pomaga pri ohranjanju jasnosti uma. To lahko izboljša vašo koncentracijo in spodbuja mirnost in stabilnost v vašem umu.

  5. Pomaga pri odpravljanju strahu: Ogrlica z mandalo za zaščito lahko pomaga pri odpravljanju strahu in anksioznosti. To lahko izboljša vaše duševno in čustveno stanje ter vam pomaga doseči več notranjega miru.

Če želite zaščititi svoje energetsko polje in telo pred negativno energijo in psihičnimi napadi, lahko nošenje ogrlice z mandalo za zaščito služi kot močno orodje.

 

Ogrlica z energijsko mandalo je v darilni embalaži. Ta je v obliki vizitke, z opisom v cerificiranem plastificiranem okvirju, kar pomeni, da je lahko tudi čudovito darilo nekomu, ki nam je blizu.