• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Ogrlica z energijsko mandalo za ZDRAVLJENJE LJUBEZNI

  • Koda: 00050
  • EAN:

Energijske mandale so vizualni simboli, ki se uporabljajo za zdravljenje in spodbujanje energijskega ravnovesja. Z energijskimi mandalami se povežemo z univerzalno energijo, katera nam pomaga, da se sproži proces samozdravljenja.Te mandale sestavljajo ponavljajoči se geometrijski vzorci, barve in simetrija, ki ustvarjajo močne vibracije in spodbujajo pozitivne spremembe v našem energijskem polju.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 10,00
Na zalogi
Opis izdelka

ENERGIJSKA MANDALA ZA ZDRAVLJENJE LJUBEZNI

Mandala je duhovni simbol, ki se že stoletja uporablja za zdravljenje in spodbujanje notranjega ravnovesja ter harmonije. Mandala za zdravljenje ljubezni je posebej oblikovana za spodbujanje pozitivnih čustev, izboljšanje odnosov in povečanje ljubezni.

Mandala za zdravljenje ljubezni lahko pomaga pri spodbujanju pozitivnih čustev, kot so ljubezen, sočutje in razumevanje. Te pozitivne vibracije lahko pritegnejo ljubečo energijo v vaše življenje in omogočijo, da se odnosi razvijajo na bolj zdrav in ljubeč način.

Mandala za zdravljenje ljubezni lahko pomaga tudi pri odpravljanju negativnih čustev, kot so strahovi in zamere, ki lahko ovirajo naše odnose. Sestavljena je iz različnih geometrijskih oblik, ki skupaj tvorijo popolno celoto. Vsaka oblika ima svoj pomen in namen, zato lahko uporaba mandale za zdravljenje ljubezni pomaga pri odpravljanju negativnih čustev in misli ter posledično poveča vašo notranjo harmonijo.

Poleg tega mandala za zdravljenje ljubezni pomaga pri vzpostavitvi povezave z vašim notranjim jazom in vašim višjim jazom. To lahko pomaga pri razvijanju bolj zdravih in ljubečih odnosov, saj boste bolj povezani s svojim notranjim bistvom in lažje boste razumeli potrebe drugih ljudi.

Mandala za zdravljenje ljubezni lahko pomaga tudi pri izboljšanju samozavedanja in samopodobe. Pomaga nam, da se bolje razumemo in sprejemamo sami sebe, kar lahko vodi do boljših in bolj ljubečih odnosov z drugimi.

Mandala za zdravljenje ljubezni je lahko tudi učinkovita meditacijska pripomoček. Meditacija z mandalo za zdravljenje ljubezni vam lahko pomaga pri sproščanju negativnih čustev, vzpostavitvi notranjega miru in pomaga pri pritegovanju ljubezni v vaše življenje.

V skladu s tradicionalno uporabo mandale, je uporaba mandale za zdravljenje ljubezni lahko učinkovita metoda za spodbujanje notranje harmonije in pozitivnih čustev, ki lahko pomagajo izboljšati vaše odnose z drugimi ljudmi in vodijo do srečnejšega in bolj izpolnjujočega življenja.

 

Ogrlica z energijsko mandalo je v darilni embalaži. Ta je v obliki vizitke, z opisom v cerificiranem plastificiranem okvirju, kar pomeni, da je lahko tudi čudovito darilo nekomu, ki nam je blizu.