• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
 • +386 31 252 900

Pet različnih vonjev dišečih palčk - kadila z bronastim podstavkom

 • Koda: 000771
 • EAN:

Dišeče palčke za energetsko čiščenje prostorov običajno vsebujejo vonje, ki pomagajo odpravljati negativno energijo, ustvarjati pozitivno vzdušje in dvigniti energijsko raven vsakega prostora.

Preberi več ...
 • Redna cena
 • 12,00
Na zalogi
Opis izdelka

DIŠEČE PALČKE - KADILA

 

Dišeče palčke so trdne palčke, ki so impregnirane s parfumiranimi olji ali dišavami ter se uporabljajo za ustvarjanje prijetnega vonja v prostoru. Te palčke so narejene iz naravnih sestavin, kot so lesni prah, bambusova vlakna, smola in dišavna olja. Ko se dišeča palčka prižge, počasi gori in oddaja prijeten vonj v okolico. Uporabljajo se iz različnih razlogov, vključno z duhovnimi, aromaterapevtskimi, sprostitvenimi in odišavljenjem prostora.

Najpogosteje se dišeče palčke uporabljajo za naslednje namene:

 1. Duhovne in verske prakse: V različnih kulturah in religijskih tradicijah se dišeče palčke uporabljajo v verskih obredih, meditaciji, molitvah in drugih duhovnih dejavnostih. Vonj palčke se simbolno povezuje z duhovnim čiščenjem in povezavo z božanskim.

 2. Aromaterapija: Dišeče palčke se pogosto uporabljajo v aromaterapiji, da bi izboljšale počutje in duševno ravnotežje. Različne dišave lahko vplivajo na razpoloženje in čustveno stanje posameznika, na primer pomagajo pri sprostitvi, osredotočenju ali lajšanju stresa.

 3. Sprostitev in odišavljanje prostora: Dišeče palčke se lahko uporabljajo tudi za ustvarjanje prijetnega vonja v domu ali drugih prostorih. To je lahko učinkovit način, kako odpraviti neprijetne vonjave, ustvariti sproščeno atmosfero ali ustvariti romantično vzdušje.

 4. Razveseljevanje: Dišeče palčke se včasih uporabljajo tudi v vsakdanjem življenju, da bi razveselile prostor ali sebe. Ljudje pogosto izbirajo vonje, ki jim najbolj ustrezajo ali ki jih imajo radi.

 5. Meditacija in osredotočenost: Dišeče palčke se uporabljajo tudi med meditacijo in osredotočenostjo, saj lahko vonj pomaga posamezniku bolj osredotočiti svoje misli in doseči globljo raven zbranosti.

KOMPLET VSEBUJE PET RAZLIČNIH VONJEV

 1. Tropical Flower (Tropski cvet): Dišeče palčke z vonjem tropskega cvetja vsebujejo mešanico cvetličnih vonjev, ki spominjajo na tropske destinacije. To vključuje vonje, kot so orhideje, frangipani, hibiskus in druge eksotične rože. Ta vonj pričara občutek počitnic na tropskih plažah.

 2. Ocean Breeze (Morska sapica): Dišeče palčke z vonjem po morski sapici poskušajo poustvariti vonj morja in svežega morskega zraka. Ta vonj vsebuje note soli, morskega vetra in cvetlične ali zeliščne dodatke.

 3. White Jasmine (Beli jasmin): Beli jasmin je cvet, ki je znan po svojem čudovitem in močnem vonju. Dišeče palčke z vonjem po belem jasminu bodo imele intenziven cvetlični vonj, ki spominja na sveže cvetoče jasminove cvetove.

 4. Jasmine Rose (Jasmin in vrtnica): Jasmin in vrtnica sta dve čudoviti cvetlici, ki imata izrazite vonjave. Dišeče palčke s to mešanico bodo združile vonj jasmina in vrtnice, kar ustvarja čutno in cvetlično dišavo.

 5. Violet (Vijolica): Vonj vijolic je nežen in sladek. Dišeče palčke z vonjem po vijolicah bodo imele prepoznavno vijolično noto, ki spominja na sveže vijolične cvetove.

Vsaka od teh dišečih palčk ponuja edinstveno aromo, ki lahko ustvari različno vzdušje v prostoru ali pa preprosto omogoči osebno uživanje v prijetnih vonjih.

 

KOMPLET  VKLJUČUJE PET ŠKATLIC - VSAK VONJ PO ENO ŠKATLICO IN BRONZA PODSTAVEK

1.TROPICAL FLOWER

2.OCEAN BREEZE

3. WHITE JASMINE

4. ROMANTIC ROSE

5. VIOLET