• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

KARTE - Doreen Virtue-Orakeljske karte Jezusa

  • Koda: 000752
  • EAN:

Orakeljske karte Jezusa Kristusa, ki jih je ustvarila Doreen Virtue, so namenjene pridobivanju duhovne modrosti, vodstva in povezovanja z energijo Jezusa Kristusa. Te karte nas vabijo, da se odpremo za božansko ljubezen, sočutje, zdravljenje in vodstvo, ki jih lahko prinaša Jezus.

 

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 20,00
  • 15,00
  • , Vaš prihranek
  • -25,00%
Na zalogi
Opis izdelka

Doreen Virtue-Orakeljske karte Jezusa

Orakeljske karte Jezusa Kristusa, ki jih je ustvarila Doreen Virtue, so namenjene pridobivanju duhovne modrosti, vodstva in povezovanja z energijo Jezusa Kristusa. Te karte nas vabijo, da se odpremo za božansko ljubezen, sočutje, zdravljenje in vodstvo, ki jih lahko prinaša Jezus.

Karte Jezusa Kristusa ponujajo sporočila, ki nas spodbujajo k povezovanju z notranjim duhovnim virom ter k razvijanju ljubeče in sočutne narave. Vsaka karta nosi svoj unikaten simbolni pomen in energijo, ki nam lahko pomaga razumeti naše izzive, najti notranji mir in se povezati z višjim duhovnim vodstvom.

Te karte nas učijo o pomembnosti odpuščanja, sočutja, ljubezni do sebe in drugih ter sprejemanja božanske prisotnosti v našem življenju. Prek njihovih sporočil se lahko naučimo ljubiti in sprejemati sebe ter si prizadevati za ljubeča dejanja in odnose z drugimi.

Karte nam lahko pomagajo pri zdravljenju duše in uma, saj nas spodbujajo, da se povežemo z božanskim zdravilnim in usmeritvenim vodstvom Jezusa Kristusa. Prek teh kart lahko prepoznamo, kje potrebujemo zdravljenje, in prejemamo sporočila o tem, kako najbolje negovati svoje telo, um in duha.

Poleg tega karte Jezusa Kristusa pomagajo razvijati globlje duhovno razumevanje, povezanost z višjim namenom in razkritje svojega duhovnega potenciala. Sporočajo nam, da smo vsi božanska bitja s posebnim namenom na tem svetu in da smo vedno podprti in ljubljeni v božanskem objemu.

Pri delu s kartami Jezusa Kristusa je pomembno, da se odpremo za duhovno povezavo, intuicijo in notranje vodstvo. Te karte nas spodbujajo k molitvi, meditaciji in poglobljenemu odnosu z višjim božanskim vodstvom. Omogočajo nam, da okrepimo svojo vero, zaupanje in duhovno rast ter razvijemo ljubeče in sočutno srce.

Karte nam ne samo ponujajo vpogled in nasvete, temveč tudi spodbujajo k delovanju in življenju v skladu z duhovnimi vrednotami, ki jih je učil Jezus Kristus. Pomagajo nam najti notranji mir, ravnotežje in duhovno izpolnitev ter nas

navdihujejo, da svojo ljubezen in sočutje delimo s svetom okoli nas.

Orakeljske karte Jezusa Kristusa nam lahko pomagajo tudi pri sprejemanju odločitev in premagovanju izzivov v našem življenju. S svojimi sporočili nam ponujajo vodstvo, ki ga lahko uporabimo pri soočanju s težavnimi situacijami, iskanju smisla in iskanju poti, ki je v skladu z našim najvišjim dobrom.

Pri uporabi kart Jezusa Kristusa je pomembno, da se odpremo za njihova sporočila z vero, odprtostjo in ljubeznijo. Pomembno je tudi, da prepoznamo, da so te karte orodje za duhovno rast in podporo ter da je naša lastna odgovornost, kako uporabljamo in interpretiramo njihove sporočila.

Te karte nas spodbujajo k raziskovanju svojega notranjega sveta, razvijanju globljega razumevanja duhovnosti ter k povečanju ljubezni, sočutja in razumevanja do sebe in drugih. Prek njih se lahko povežemo z božansko energijo Jezusa Kristusa in se naučimo slediti njegovim naukom ter živeti v skladu z duhovnimi vrednotami.

Orakeljske karte Jezusa Kristusa nam tako ponujajo pomoč, vodstvo in navdih na naši duhovni poti. S svojimi sporočili nas usmerjajo k večji povezanosti z božanskim, k razumevanju smisla našega življenja in k izražanju ljubezni ter sočutja do sebe in drugih. Skozi uporabo teh kart lahko okrepimo svojo duhovno rast, globoko povezavo z božanskim in odkrijemo svoj edinstven duhovni namen.

Pomembno je vedeti, da so orakeljske karte le eno od orodij za duhovno raziskovanje in da je naša lastna intuicija in notranje vodstvo vedno najpomembnejše. Uporaba kart nam lahko pomaga razširiti naše zavedanje, vendar je ključno, da ohranjamo svojo avtonomijo, svobodno voljo in razumemo, da smo sami odgovorni za svoje odločitve in dejanja.

 

Poleg kompleta kart prejmete tudi kristal, za energijsko čiščenje kart, po vsaki uporabi!