• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

KARTE - Fairy Tale Lenormand Oracle

  • Koda: 000757
  • EAN:

Karte za vedeževanje ustvarjalca Chira Marchetti so edinstvene karte, ki se uporabljajo za napovedovanje prihodnosti, raziskovanje trenutnih okoliščin in pridobivanje vpogleda v različna področja življenja. Ta sistem kart temelji na klasičnih interpretacijah v izredno bogati simboliki ter ponuja praktične nasvete in vodstvo.

Z uporabo teh kart lahko dobite vpogled v svoje življenje, prepoznate vzorce, odkrijete možnosti in izzive, s katerimi se soočate.

 

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 15,00
Na zalogi
Opis izdelka

KARTE ZA VEDEŽEVANJE z kristalom

 

Kipper Fortune Telling Cards so edinstvene karte, ki se uporabljajo za napovedovanje prihodnosti, raziskovanje trenutnih okoliščin in pridobivanje vpogleda v različna področja življenja. Ta sistem kart temelji na klasičnih interpretacijah in simboliki ter ponuja praktične nasvete in vodstvo.

KARTE ZA VEDEŽEVANJE Kipper so sestavljene iz 36 ilustriranih kart, vsaka s svojo specifično simboliko. Te karte se osredotočajo na vsakdanje situacije, odnose, delo, finance, potovanja in druge vidike življenja. Vsaka karta predstavlja določeno situacijo ali osebo ter lahko ponudi vpogled v trenutno stanje ali razvoj dogodkov.

Z uporabo Kipper kart lahko dobite vpogled v svoje življenje, prepoznate vzorce, odkrijete možnosti in izzive, s katerimi se soočate. Karte vam lahko pomagajo pri sprejemanju odločitev, načrtovanju prihodnosti in razumevanju posledic vaših dejanj. Kipper kartam je tudi mogoče postavljati specifična vprašanja, kar omogoča še večjo natančnost in usmerjenost interpretacije.

Vsaka karta ima svoj edinstven pomen, ki ga je treba razumeti v kontekstu postavljenega vprašanja ali situacije. Na primer, karta "Ljubezenski odnos" nam lahko ponudi vpogled v naše trenutne ali prihodnje partnerske odnose, medtem ko karta "Napredek" predstavlja napredovanje na delovnem mestu ali osebno rast.

Kipper karte so praktično orodje, ki nam omogoča razumevanje poteka dogodkov, prepoznavanje trendov in napovedovanje prihodnosti. Kartam lahko zaupate kot vodičem, ki vam pomagajo prepoznati priložnosti, pričakovati izzive in se pripraviti na spremembe. Lahko vam pomagajo tudi pri prepoznavanju svojih moči, strahov in omejitev ter vam omogočajo, da bolje razumete svoje potrebe in cilje.

Kipper karte so priljubljeno orodje za osebno raziskovanje, svetovanje in napovedovanje prihodnosti. Ne glede na to, ali jih uporabljate za samo-analizo ali s pomočjo izkušenega praktika, vam lahko ponudijo dragocene vpoglede, navdih in usmeritev za boljše razumevanje vašega življenja in sprejemanje odločitev, ki so v skladu s vašimi željami in potrebami.


Poleg kompleta kart prejmete tudi kristal, za energijsko čiščenje kart, po vsaki uporabi!