• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

KARTE- Lenormand karte z kristalom

  • Koda: 00072
  • EAN:

Lenormand karte so v dvojnem kompletu - dvakrat po 36 različnih kart v paketu. Skupaj je 72 kart, prepletenih z čudovito simboliko slik, ki nam odpirajo nove dimenzije videnja.

Karte se uporabljajo za raziskovanje in razumevanje različnih vidikov življenja. Vedeževalci, ki uporabljajo karte, trdijo, da lahko karte ponudijo vpogled v različne vidike življenja, vključno z odnosi, kariero, finance, zdravjem in duhovnostjo. Karte lahko služijo kot orodje za razumevanje samega sebe in svojih življenjskih ciljev ter za odkrivanje svojih potencialov in blokad.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 20,00
Na zalogi
Opis izdelka
Lenormand karte za vedeževanje z kristalom za energijsko čiščenje kart

Lenormand karte so ena izmed najbolj priljubljenih metod za vedeževanje in raziskovanje prihodnosti. Karte so sestavljene iz 36 kart, ki prikazujejo različne simbole in slike, ki jih lahko interpretiramo na različne načine. Obstajajo različne tehnike branja Lenormand kart, odvisno od tega, kaj posameznik želi izvedeti.

Ko se odločite za branje Lenormand kart, je pomembno, da imate jasno vprašanje, na katerega iščete odgovor. Karte boste nato postavili v poseben vzorec, ki se imenuje Grand Tableau ali Mala Lenormand. Vsaka karta predstavlja določen vidik vašega življenja, na primer vaše finance, odnose, kariero ali zdravje. Pomembno je, da ste osredotočeni na vprašanje in da se posvetite interpretaciji vsake posamezne karte.

Lenormand karte vam lahko pomagajo pri različnih vprašanjih, kot so ljubezenska vprašanja, finančne odločitve, kariera, zdravje in še več. Na primer, če se sprašujete, ali boste dobili službo, lahko karte prikažejo, kakšne so vaše možnosti in kaj morate storiti, da boste uspešni. Če imate težave v odnosu, lahko karte razkrijejo, kaj je vzrok težav in kako jih rešiti.

Pri branju Lenormand kart je pomembno, da ne jemljete interpretacij preveč dobesedno, saj so karte namenjene bolj splošnemu razumevanju situacije. Karte vam lahko ponudijo vpogled v vaše življenje in vam pomagajo pri odločitvah, vendar pa je na koncu odvisno od vas, kakšne korake boste sprejeli.

Poleg tega, da vam Lenormand karte pomagajo pri raziskovanju prihodnosti, lahko tudi spodbudijo vašo intuicijo in notranji glas. Karte vam lahko pomagajo pri povečanju samozavedanja in razumevanju vašega notranjega sveta. Pomembno je, da pri branju Lenormand kart ostanete odprti in sprejmete informacije, ki vam jih karte ponujajo.

Vsekakor pa je pri branju Lenormand kart pomembno, da imate pozitiven odnos do tega, kar želite izvedeti in da verjamete, da boste dobili odgovore, ki vam bodo pomagali na vaši poti. Karte vam lahko nudijo vpogled v vaše življenje, vendar pa je končna odločitev vedno vaša.


Poleg kompleta kart prejmete tudi kristal za energijsko čiščenje kart, po vsaki uporabi!