• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

KARTE - Orakeljske karte "Skrivnostni jezik živali" - vedeževanje

  • Koda: 000746
  • EAN:

Orakeljske karte Skrivnostni jezik živali so orodje za komunikacijo in razumevanje živalskega sveta. Te karte nam omogočajo, da se povežemo s modrostjo in energijo živali ter prepoznamo njihove sporočila in vodstvo v našem življenju. Vsaka karta predstavlja določeno žival in ima svoj pomen.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 18,00
Na zalogi
Opis izdelka
 
Orakeljske karte "Skrivnostni jezik živali" - vedeževanje z naravnim kristalom za energijsko čiščenje kart

Orakeljske karte Skrivnostni jezik živali so orodje za komunikacijo in razumevanje živalskega sveta. Te karte nam omogočajo, da se povežemo s modrostjo in energijo živali ter prepoznamo njihova sporočila in vodstvo v našem življenju. Vsaka karta predstavlja določeno žival in ima svoj pomen.

S pomočjo teh kart lahko razvijamo svojo intuicijo in dojemanje jezika živali. Skozi slikovne simbole in sporočila živali, ki jih prejemamo preko kart, lahko pridobimo vpogled v naše notranje stanje, okolje, odnose in duhovno rast.

Ko izvajamo branje s Skrivnostnimi jezikom živali, se najprej osredotočimo na svoje vprašanje ali izziv. Nato potegnemo karto in preučimo simboliko živali na karti. Vsaka žival ima svoje posebne lastnosti, ki jih lahko uporabimo za razumevanje naše situacije. Na primer, sokol predstavlja jasnost vida in perspektive, medtem ko slon predstavlja moč in stabilnost.

Ko preučimo simboliko živali, lahko razmislimo o tem, kako se ta sporočila nanašajo na naše življenje. Morda bomo prepoznali določene vzorce, kakovosti ali nasvete, ki nam bodo pomagali pri sprejemanju odločitev, premagovanju ovir ali razvijanju pozitivnih lastnosti.

Orakeljske karte Skrivnostni jezik živali nam omogočajo, da se povežemo s svetom živali na globlji ravni in pridobimo dragocene vpoglede v naše življenje. Te karte nas spodbujajo, da razvijamo večjo spoštovanje, sočutje in zavedanje o povezanosti z vsemi živimi bitji na planetu. S temi kartami lahko odkrijemo globlji smisel in razumevanje sveta živali ter njihovega vpliva na našo lastno rast in duhovnost.

 

Poleg kompleta kart prejmete tudi kristal za energijsko čiščenje kart, po vsaki uporabi!