• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Obesek Geoda - Ahat

  • Koda: 0526
  • EAN:

Obesek Geode - Modri Ahat

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 4,00
Na zalogi
Opis izdelka

Geode imajo čudovito lastnost, niso samo okras nakita ali prostora, temveč s svojo vibracijo in višjo frekvenco napolnijo prostor, podarjajo svežino in energijo za cel dan. Dodano vrednost geodam dajejo piramide in strukture, ki jih skrivajo v notranjosti.

Geode so naravne kamenine oz. kristali, ki imajo kroglasto in nepravilno oblikovano mineralno telo, v katerem iz vodnih raztopin kristalizira en ali več mineralov. Zapolnitev geode poteka od oboda votline proti sredini, zato tu pogosto najdemo posebne kristalne strukture ali prazne votline.  

Geoda v vseh energijskih prostorih deluje kot generator življenjske energije. Njeno vibracijo se zlahka začuti, saj v nas prebuje energijo, ki jo morda še nismo spoznali, hkrati pa s svojo vibracijo opozarja na prisotnost. 

Minerali in kristali v različnih oblikah, barvah in strukturah privlačijo različne ljudi. Skozi svojo barvo, obliko in frekvenco nezavedno oddajajo vibracije v okolje, kjer se nahajajo. Nanje so dovzetna vsa živa bitja, tako človek…kot živali in rastline. Ljudje izbiramo minerale in kristali glede na zgradbo, obliko, barvo, čistost in druge kvalitete. Vsak posameznik pa mora začutiti kateri je tisti pravi, saj bo le-ta prebil blokado, zdravil in krepil človeka, živali in rastline.  

Modri Ahat je zaščitni mineral, ki stopnjuje povezanost z zemljo. Podpira notranjo stabilnost in razvoj. Hkrati je ahat mineral dinamičnosti, saj spodbuja medsebojne odnose in vpliva na regeneracijo in rast.  

Odlično se znajde v prostoru, kjer deluje kot generator življenjske energije. Njegovo vibracijo lahko okrepite na ta način, da za ploščo postavite prižgano svečo, saj bo ogenj na ta način zažarel skozi ploščo, ki se bo ogrela. Njegova toplina seva v prostor in oddaja toplo vibracijo

 

Obeski so velikosti od 4cm-do 7cm, ker pa so popolni unikati narave, je vsak obesek edinstven.

 

Prejmete ga v darilnem mošnjički.