• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Ogrlica- energijske mandale 02

  • Koda: 0602
  • EAN:

UNIKATNA Ogrlica z medaljonom iz lesa in energijskim barvnim diagramom 

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 15,00
Na zalogi
Opis izdelka

 Ko je v vašem telesu pomanjkanje energije, lahko z uporabo barv pripomorete, da se v telesu ponovno uravnovesi in vzpostavi normalen proces. Lepota tovrstnega nakita ni samo v izgledu in materialu, če poznate barve, vas te lahko pripeljejo bližje vašemu duhu in če znate to izkoristiti, imate več možnosti, da si očistite, ozdravite in vzpostavite ponovno ravnovesje v svojem življenju. To je seveda samo dodati košček na poti vašega zavedanja sebe.
Učinek barv mandal je psihološki, saj barve vplivajo na razpoloženje, čustva in vedenje človeka. Ko se spremenijo vaša čustva, se spremenijo tudi vaše barve, saj ima vsaka barva svojo frekvenco na kateri deluje. Tako lahko rečemo, da ima psihološki vidik pri dojemanju barv velik pomen. Nekatere barve se uporabljajo pri zdravljenju različnih bolezni in čustvenih stanj, kot so depresije, alergije,… saj vsaka barva koristi določenemu človeškemu organu, ga podpira oz. lajša simptome določene bolezni. Vedeti morate, da barva sama ne more ozdraviti bolezni, je pa zelo uporabna kot dopolnilo pri zdravljenju.
Energijski nakit zelo blagodejno vpliva na telo, misli, čustva in duha. Skozi barvno terapijo spodbudimo fizično telo, tako da se uskladijo vsa neravnovesja v telesu in se s tem aktivira uravnotežen pretok energije po celem telesu... Ravnovesje, pa je pogoj za zdravje. Izjemno dobro učinkuje tudi na misli. Te sprošča, umirja ali jih spodbuja, aktivira in spodbuja tudi zdravo čutenje, čisti čustva, vse oblike navezanosti, prepričanja in odvisnosti. Izjemno pa pomirja in poživlja vašo dušo in krepi duha.

Mandala je  energijski diagram, zapis, ki oddaja.
Je božanski ritem, ki se izraža v vsemu, kar nas obkroža.

Ogrlica je del unikatnega sestavljenega nakita.

Osnova ogrlice je unikaten medaljon iz lesa.

Vrvica je iz povoskanega bombaža, kar ji daje dolgotrajno in kvalitetno uporabo.

Dolžina verižice je prilagodljiva, kar pomeni, da jo vsak lahko prilagodi svojim potrebam.

Mandala je iz stekla.

Pakirano v darilni embalaži.