• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Ogrlica Geoda - 4

  • Koda: 0523
  • EAN:

Ogrlica z obeskom Geode 

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 6,00
Na zalogi
Opis izdelka

Geode imajo čudovito lastnost, niso samo okras nakita ali prostora, temveč s svojo vibracijo in višjo frekvenco napolnijo prostor, podarjajo svežino in energijo za cel dan. Dodano vrednost geodam dajejo piramide in strukture, ki jih skrivajo v notranjosti.

Geode so naravne kamenine oz. kristali, ki imajo kroglasto in nepravilno oblikovano mineralno telo, v katerem iz vodnih raztopin kristalizira en ali več mineralov. Zapolnitev geode poteka od oboda votline proti sredini, zato tu pogosto najdemo posebne kristalne strukture ali prazne votline.  

Geoda v vseh energijskih prostorih deluje kot generator življenjske energije. Njeno vibracijo se zlahka začuti, saj v nas prebuje energijo, ki jo morda še nismo spoznali, hkrati pa s svojo vibracijo opozarja na prisotnost. 

Minerali in kristali v različnih oblikah, barvah in strukturah privlačijo različne ljudi. Skozi svojo barvo, obliko in frekvenco nezavedno oddajajo vibracije v okolje, kjer se nahajajo. Nanje so dovzetna vsa živa bitja, tako človek…kot živali in rastline. Ljudje izbiramo minerale in kristali glede na zgradbo, obliko, barvo, čistost in druge kvalitete. Vsak posameznik pa mora začutiti kateri je tisti pravi, saj bo le-ta prebil blokado, zdravil in krepil človeka, živali in rastline.  

 

Obeski so velikosti od 4cm-do 7cm, ker pa so popolni unikati narave, je vsak obesek edinstven.

Osnova vrvice k obesku je iz povoskanega bombaža ali pa iz sintetičnih materialov, ki ne povzročajo alergij.

Vsakemu obesku je poleg te, dodana še zlata kovinska verižica.

Vse skupaj je v darilni embalaži.