• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Zapestnica TIGROVO OKO -b

  • Koda: 11984
  • EAN:

Tigrovo oko pogosto uporablja kot amulet za zaščito pred negativnimi energijami. Verjame se, da ta kamen pomaga ohranjati ravnotežje in stabilnost ter odvrača negativne vplive. Zato je zapestnica s tigrovim očesom lahko simbol zaščite in varnosti, ki posamezniku pomaga ohranjati jasnost v težavnih situacijah.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 10,00
  • 8,00
  • , Vaš prihranek
  • -20,00%
Na zalogi
Opis izdelka
 ZAPESTNICA TIGROVO OKO

Zapestnica, ki vsebuje kristale tigrovo oko, nosi močan duhovni in zdravilni pomen tako za moške kot za ženske. Tigrovo oko je dragocen kristal, ki je pogosto povezan z zaščito, jasnostjo misli in notranjo močjo.

V duhovnem smislu se tigrovo oko pogosto uporablja kot amulet za zaščito pred negativnimi energijami. Verjame se, da ta kamen pomaga ohranjati ravnotežje in stabilnost ter odvrača negativne vplive. Zato je zapestnica s tigrovim očesom lahko simbol zaščite in varnosti, ki posamezniku pomaga ohranjati jasnost v težavnih situacijah.

Poleg tega se kristal tigrovo oko pogosto povezuje z globljim vpogledom vase in z intuicijo. Prinaša jasnost misli, spodbuja samozavest ter krepi notranjo moč. Zato bi nošenje take zapestnice lahko predstavljalo podporo pri duhovnem razvoju in krepitvi osebne moči.

Kar zadeva zdravilni pomen, tigrovo oko velja za kamen, ki lahko pomaga pri fizičnem in čustvenem blagostanju. Nekateri verjamejo, da ima sposobnost uravnotežanja energetskih tokov v telesu ter da lahko olajša stres, tesnobo in dvigne energijo. Pri nekaterih tradicionalnih pristopih se tigrovo oko uporablja tudi za spodbujanje prekrvavitve in lajšanje telesnih nelagodij.

Zapestnica s kristali tigrovo oko tako lahko nosi večplasten pomen. Poleg estetske vrednosti lahko simbolizira zaščito, notranjo moč in jasnost misli ter deluje kot pomočnik pri doseganju boljšega fizičnega in čustvenega počutja.

Vendar je pomembno omeniti, da je dojemanje kristalov in njihovih učinkov zelo osebno. Nekateri ljudje doživljajo močne učinke kristalov, medtem ko drugi morda ne čutijo enakega vpliva. Ključno je spoštovati osebne izkušnje in verovanja ter se odločiti za uporabo zapestnice s kristali tigrovo oko, če se poistovetite z njihovim pomenom in energijo.


Zapestnica je prilagodljiva za vsako roko.