• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Zapestnica za Astrološki mesec APRIL - KAMENA STRELA

  • Koda: 11964
  • EAN:

April je mesec, ki označuje začetek pomladi in prebujanje narave. V tem obdobju se astrološko povezuje z znamenji Ovna in Bika, ki simbolizirata energijo, moč ter trdnost. Kristal, povezan z aprilom, je gorski kristal, znan po svoji čistosti, jasnosti in moči.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 6,00
Na zalogi
Opis izdelka
 ZAPESTNICA ZA ROJENE V MESECU APRILU

April je mesec, ki označuje začetek pomladi in prebujanje narave. V tem obdobju se astrološko povezuje z znamenji Ovna in Bika, ki simbolizirata energijo, moč ter trdnost. Kristal, povezan z aprilom, je gorski kristal ali drugače imenovan KAMENA STRELA, znan po svoji čistosti, jasnosti in moči.

Gorski kristal simbolizira jasnost uma, čistost ter moč. Njegova prosojnost in brezbarvnost simbolizirata svežino in začetek, kar je v skladu z energijo obdobja pomladi. April prinaša občutek novih začetkov, podobno kot gorski kristal, ki predstavlja čistost ter jasnost v razmišljanju.

Energija Ovna prinaša strast, pogum in iniciativo, medtem ko stabilnost Bika simbolizira vztrajnost, osredotočenost in praktičnost. Gorski kristal združuje to energijo - njegova jasnost spodbuja odločnost, medtem ko moč, ki jo nosi, pomaga pri uresničevanju ciljev.

Povezava med gorskim kristalom in aprilom izhaja iz njune skupne simbolike novih začetkov, jasnosti ter moči. Gorski kristal lahko v tem mesecu služi kot podpora pri osredotočanju uma, pri iskanju jasnosti ter čistosti misli. Njegova energija čistosti lahko pomaga pri odstranjevanju ovir ter omogoča napredovanje proti ciljem.

Tako kot april prinaša svežino in začetke, gorski kristal podpira to energijo z jasnostjo, močjo in čistostjo. Pomaga posameznikom, da se osredotočijo na nove priložnosti ter omogoča jasno razmišljanje, kar lahko v tem obdobju pomaga pri premiku naprej in pri doseganju notranjega ravnovesja.