• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Zapestnica za Astrološki mesec JUNIJ - LUNIN KAMEN

  • Koda: 11966
  • EAN:

Junij je mesec, ko narava v polni meri cveti, zaznamovan s poletjem in dolgimi dnevi. Astrološko je povezan z znamenji Dvojčkov in Raka, ki predstavljata komunikacijo, čustva ter domačnost. Kristal, povezan z junijem, je lunin kamen, sijoč in mesečev kamen, ki simbolizira intuicijo, čustveno globino in energijo.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 6,00
Na zalogi
Opis izdelka
 ZAPESTNICA ZA ROJENE V MESECU JUNIJU

Junij je mesec, ko narava v polni meri cveti, zaznamovan s poletjem in dolgimi dnevi. Astrološko je povezan z znamenji Dvojčkov in Raka, ki predstavljata komunikacijo, čustva ter domačnost. Kristal, povezan z junijem, je lunin kamen, sijoč in mesečev kamen, ki simbolizira intuicijo, čustveno globino ter žensko energijo.

Lunin kamen je znan po svojem sijaju, ki spominja na odseve lune, ter simbolizira notranjo moč, intuicijo in čustveno uravnoteženost. Junij je čas, ko se povečuje življenjska energija, podobno kot lunin kamen, ki zbuja intuicijo in čustveno globino.

Energija Dvojčkov spodbuja komunikacijo, radovednost in raznolikost izkušenj, medtem ko energija Raka poudarja čustva, domačnost ter čustveno povezovanje. Lunin kamen v sebi združuje te lastnosti - njegova intuicija spodbuja notranjo modrost, medtem ko čustvena globina spodbuja povezovanje z lastnimi čustvi in z drugimi.

Povezava med luninim kamnom in junijem izhaja iz njune skupne simbolike intuicije, čustvene globine ter notranje moči. Lunin kamen lahko v juniju služi kot podpora pri razvijanju intuicije, krepitvi notranje moči ter pri spodbujanju čustvene rasti. Njegova energija spodbuja čustveno uravnoteženost ter pomaga pri razumevanju lastnih čustev in pri povezovanju z drugimi.

Tako kot junij prinaša dolge dni in obilo svetlobe, lunin kamen podpira to energijo s svojo intuicijo, čustveno globino in notranjo močjo. Pomaga posameznikom, da se poglobijo vase, razvijejo svojo intuicijo ter se povežejo s svojimi čustvi, kar lahko v tem obdobju pomaga pri osebnem razvoju in doseganju notranjega ravnovesja.