• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Zapestnica za Astrološki mesec SEPTEMBER - LAPIS LAZURI

  • Koda: 11969
  • EAN:

September prinaša prehod iz poletja v jesen, označen s spremembami v naravi in novimi začetki. Astrološko je povezan z znamenji Device in Tehtnice, ki simbolizirata analitičnost, ravnovesje ter lepoto. Kristal, povezan z septembrom, je lapis lazuli, čudovit temno modri kristal, ki simbolizira modrost, resnico ter duhovno rast.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 6,00
Na zalogi
Opis izdelka
 ZAPESTNICA ZA ROJENE V MESECU SEPTEMBRU

September prinaša prehod iz poletja v jesen, označen s spremembami v naravi in novimi začetki. Astrološko je povezan z znamenji Device in Tehtnice, ki simbolizirata analitičnost, ravnovesje ter lepoto. Kristal, povezan z septembrom, je lapis lazuli, čudovit temno modri kristal z zlatimi pikami, ki simbolizira modrost, resnico ter duhovno rast.

Lapis lazuli je bil dolgo časa povezan z modrostjo in resnico. Njegova globoka modra barva odraža mirnost neba in simbolizira duhovnost ter notranjo resnico. V septembru, ko se začnejo spremembe, lapis lazuli spodbuja duhovno rast in iskanje resnice.

Energija Device prinaša poudarek na analitičnosti, praktičnosti in natančnosti, medtem ko energija Tehtnice poudarja harmonijo, lepoto ter ravnovesje. Lapis lazuli v sebi združuje te lastnosti - njegova modra barva spodbuja duhovno razumevanje, medtem ko zlata prisotnost spodbuja notranje ravnovesje ter harmonijo.

Povezava med lapis lazulijem in septembrom izhaja iz njune skupne simbolike duhovne rasti, modrosti in iskanja resnice. Lapis lazuli lahko v septembru služi kot podpora pri spodbujanju duhovne rasti, pri iskanju notranje modrosti ter pri doseganju notranjega ravnovesja. Njegova energija spodbuja čustveno rast ter pomaga pri razumevanju resnice in iskanju duhovne povezanosti.

Tako kot september prinaša spremembe in nov začetek, lapis lazuli podpira to energijo s svojo modrostjo, duhovnostjo in iskanjem resnice. Pomaga posameznikom, da se povežejo z notranjo modrostjo ter razvijejo svojo duhovno pot, kar lahko v tem obdobju pomaga pri osebnem razvoju in doseganju notranjega ravnovesja.