• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
 • +386 31 252 900

Angel Aura kristal - 2

 • Koda: 1183
 • EAN:

Angel Aura kristal, znan tudi kot Opal Aura ali Pearl Aura, ima globok duhovni pomen in je priljubljen med ljubitelji kristalov zaradi svoje edinstvene energije.

 

Preberi več ...
 • Redna cena
 • 7,00
Na zalogi
Opis izdelka
ANGEL AURA KRISTAL

Angel Aura kristal, znan tudi kot Opal Aura ali Pearl Aura, je poseben kristal, ki nastane z nanosom tankega sloja kovinskega premaza na površino kristalov, običajno KAMENE STRELE. Ta premaz ustvari bleščečo in mavrično površino, ki spominja na barve angelskih kril, od tod tudi ime "Angel Aura".

Duhovni pomen Angel Aura kristala je povezan z njegovo sposobnostjo vzpostavljanja povezave s subtilnimi energijami in višjimi vibracijami. Pripisujejo mu zmožnost olajšanja meditacije in dviga zavesti. Angel Aura naj bi spodbujal odprtost do duhovnih vodstev, intuicije in notranjega miru. Prav tako naj bi pomagal pri čiščenju in uravnotežanju čaker ter prenašal močne pozitivne energije.

Kar zadeva zdravje, se Angel Aura kristal v holistični praksi verjame, da njegove energetske lastnosti lahko pozitivno vplivajo na človekovo dobro počutje. Kristal naj bi pomagal pri sproščanju stresa, tesnobe in negativnih čustev ter spodbujal notranji mir in harmonijo. Prav tako naj bi kreiral pozitiven odnos do sebe in drugih ter okrepil duševno moč.

Pri uporabi Angel Aura kristala za zdravje je pomembno slediti svojim občutkom in intuiciji. To lahko vključuje nošenje kristala kot nakita, postavljanje kristalov na čakre med meditacijo ali preprosto hranjenje kristala v bližini, da bi izkoristili njegovo energijo.

Duhovni pomen Angel Aura kristala sega v sfero višjih vibracij, intuicije in povezave s duhovnimi vodstvi. Kristal se povezuje s tretjim okom in kronsko čakro, kar omogoča lažje dostopanje do višjih ravni zavesti. VERJAMEMO, da lahko Angel Aura kristal:

 1. Povečuje intuicijo: Kristal spodbuja razvoj intuicije in notranje modrosti, kar olajšuje bolj poglobljene vpoglede v svoje življenje in duhovno rast.

 2. Povečuje duhovno zavedanje: Angel Aura kristal lahko pomaga pri odpiranju duhovnega zavedanja in povezavi z višjimi resnicami ter razumevanjem globljega pomena svojega obstoja.

 3. Pomirja in osredotoča um: Njegova energija naj bi prinašala notranji mir, zmanjševala stres in spodbujala umirjenost med meditacijo.

 4. Krepi povezavo z angelom: Verjame se, da Angel Aura kristal pripomore k povezavi z angelom varuhom ali višjimi entitetami ter olajša komunikacijo z njimi.

 5. Očiščuje energijsko polje: Ta kristal naj bi imel sposobnost čiščenja negativnih energij in uravnotežanja čaker, kar prispeva k splošnemu energetskemu ravnovesju.

 6. Spodbuja ustvarjalnost: Angel Aura kristal lahko spodbuja ustvarjalni tok energije in inspiracijo, kar je koristno pri duhovnem in umetniškem delu.

Kot pri vseh kristalih je pomembno, da se povežete z energijo Angel Aura kristala na način, ki deluje za vas. Posvetite se tej izkušnji z odprtim srcem in dušo ter se pustite voditi s pozitivnimi vibracijami, ki jih prinaša ta čudovit kristal.

Cena je za posamezen kristal, katerega dobite v čudovitem unikatnem mošnjičku.


 

 

 

"KRISTALI IN KRISTALOTERAPIJA" v nobenem primeru ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja in služi le kot dopolnilo. V primeru težav ali bolezni se vedno najprej posvetujte z zdravnikom ali specialistom uradne medicine. Razumeti moramo, da je uradna medicina in medicinsko zdravljenje edina učinkovita in preverjena metoda zdravljenja.