• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Čakra zapestnica iz kristalov mačjega očesa

  • Koda: 111112
  • EAN:

Mačje oko je vrsta minerala, ki ima edinstvene lastnosti in je pogosto uporabljeno pri zdravljenju in uravnotežanju čaker. Barve mačjega očesa segajo od svetlo modre do temno modre, z značilnimi vzorci, ki spominjajo na oči mačk. Ta kristal je znan po svoji sposobnosti, da spodbuja jasnost misli, intuicijo in zaščito pred negativnimi energijami.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 10,00
Na zalogi
Opis izdelka

Čakre so energijski centri v telesu, ki uravnavajo pretok energije in vplivajo na naše fizično, čustveno in duhovno počutje. Vsaka čakra je povezana z določenimi barvami in kristali ter ima svojo vlogo pri uravnoteženju našega energetskega sistema. Če se čakra ne uravnava pravilno, lahko to povzroči težave na različnih področjih našega življenja.

Mačje oko je vrsta minerala, ki ima edinstvene lastnosti in je pogosto uporabljeno pri zdravljenju in uravnotežanju čaker. Barve mačjega očesa segajo od od rdeče do modre in viola, z značilnimi vzorci, ki spominjajo na oči mačk. Ta kristal je znan po svoji sposobnosti, da spodbuja jasnost misli, intuicijo in zaščito pred negativnimi energijami.

Zapestnica iz barvnih kristalov mačjega očesa lahko združuje moči teh kristalov z energijo čaker, ki so povezane z zapestjem. Zapestje je povezano z energijo vseh čaker, ki so odgovorna za naše temeljno preživetje in občutek varnosti, ter vplivajo na naše čustveno stanje, strast in ustvarjalnost.

Kombinacija barv mačjega očesa v zapestnici lahko pomaga uravnotežiti energijo vseh čaker, kar lahko prinese občutek stabilnosti, zaupanja in ustvarjalne vneme. S pravilno uporabo zapestnice in osredotočanjem na energije čaker lahko okrepimo svojo intuicijo, odpravimo blokade in dosežemo notranji mir.

Čakra zapestnica iz barvnih različic mačjega očesa, povezane z čakrami, je lahko izjemno močno orodje za uravnoteženje in harmonizacijo energijskega sistema telesa. Vsaka barva predstavlja določeno čakro in vpliva na različna področja našega življenja.

Najprej je rdeča barva, ki simbolizira korensko čakro in naše temeljno preživetje ter občutek varnosti. Oranžna barva je povezana s sakralno čakro, ki vpliva na naše čustveno stanje, strast in ustvarjalnost. Rumena barva je barva sončnega pleksusa in je povezana z našo samopodobo, močjo in voljo. Zelena barva je povezana z srčno čakro in predstavlja ljubezen, sočutje in harmonijo.

Nato imamo modro barvo, ki je povezana z grleno čakro in vpliva na našo komunikacijo, izražanje in resnico. Temno modra barva je barva tretjega očesa in je povezana z intuicijo, modrostjo in jasnostjo misli. Vijolična barva pa je povezana z kronsko čakro in nas povezuje z višjimi ravni zavesti, duhovnostjo in univerzalno ljubeznijo.

Zapestnica, ki združuje vse te barve v obliki kristalov, omogoča celovito uravnoteženje in harmonizacijo vseh čaker ter spodbuja pretok energije skozi telo. To lahko prinese občutek notranje harmonije, blaginje in duševnega miru.

 
 

Prva čakra - Muladhara je čakra stabilnosti in varnosti, ki je povezana z našimi osnovnimi potrebami kot človeškega bitja. To je naša korenska čakra in jo je treba negovati. Ko je uravnotežena in odprta, čutimo občutek varnosti.

Druga čakra - Svadhisthana čakra je naše ustvarjalno in spolno središče. Nahaja se tik nad sramno kostjo in je glavni vir ustvarjalnosti. Ko je brez moči, se počutimo ustvarjalno zatirani.

Tretja čakra - Manipura čakra je območje med popkom in prsnico. Nanaša se na naš občutek osebne moči in na to, kako se počutimo do sebe in samozavesti.

Četrta čakra - Znana tudi kot Anahata čakra ali srčna čakra in je odgovorna za združevanje zgornjih in spodnjih čaker v telesu. Je naš vir ljubezni in povezanosti s svetom in drugimi ljudmi okoli nas. Ko imamo srčno čakro odprto, je vse mogoče.

Peta čakra - Vishuddha čakra je znana tudi kot grlena čakra in nam pomaga, da odklenemo svoja najgloblja čustva in izgovorimo svojo najvišjo resnico. Če ta čakra stagnira in je pretok energije omejen, ne moremo odkrito izraziti svojih čustev, kar vodi do temeljne zamere in nezadovoljstva.

Šesta čakra - Ajna je znana tudi kot čakra tretjega očesa in se nanaša na vašo intuicijo in sposobnost poslušanja našega instinkta. Vsi smo sposobni prisluhniti svoji intuiciji in kar nam govori, toda zares lahko pridemo v stik s to sposobnostjo samo, če imamo odprto čakro.

Sedma čakra - Sahaswara čakra se nahaja na vrhu ali kroni glave in nam pomaga doseči duhovno povezanost in samozavedanje. Da bi dosegli občutek ljubezni, svetlobe in razsvetljenja in nas pripeljali do božanskega spoznanja, mora biti ta čakra odprta, če kdaj pozabite in potrebujete opomnik, preprosto poglejte na zapestje in se osredotočite na odpiranje svoje sedme čakre.

 

 

 

 "KRISTALI IN KRISTALOTERAPIJA" v nobenem primeru ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja in služi le kot dopolnilo. V primeru težav ali bolezni se vedno najprej posvetujte z zdravnikom ali specialistom uradne medicine. Razumeti moramo, da je uradna medicina in medicinsko zdravljenje edina učinkovita in preverjena metoda zdravljenja.