• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
 • +386 31 252 900

Čakra zapestnica iz naravnih kristalov - temno rjava 03

 • Koda: 1180
 • EAN:

Čakra zapestnica iz naravnih kristalov je energetsko orodje, ki združuje moč kristalov z energijo čaker za uravnoteženje in harmonizacijo energetskega sistema telesa. Kristali so znani po svojih zdravilnih lastnostih in vibracijah ter se povezujejo z različnimi energetskimi središči v telesu, imenovanimi čakre.

 

Preberi več ...
 • Redna cena
 • 12,00
Na zalogi
Opis izdelka
 ČAKRA ZAPESTNICA IZ NARAVNIH KRISTALOV

Čakra zapestnica iz naravnih kristalov je energetsko orodje, ki združuje moč kristalov z energijo čaker za uravnoteženje in harmonizacijo energetskega sistema telesa. Kristali so znani po svojih zdravilnih lastnostih in vibracijah ter se povezujejo z različnimi energetskimi središči v telesu, imenovanimi čakre.

Vsaka čakra predstavlja specifično področje telesa in življenja ter je povezana z določenimi čustvi, organi in duhovnimi vidiki. Čakra zapestnica je sestavljena iz različnih kristalov, ki so povezani z vsako od sedmih glavnih čaker: korensko, sakralno, sončno pleksusno, srčno, grleno, tretje oko in kronsko čakro.

Vsak kristal ima svoje edinstvene vibracije in lastnosti ter deluje na specifično čakro.

Nošenje čakra zapestnice omogoča, da se energija kristalov prenaša neposredno v vaš energetski sistem. Kristali delujejo na subtilnih ravneh, pomagajo odkleniti in uravnovesiti energijo čaker ter spodbujajo pretok življenjske sile po telesu. To lahko privede do povečanega občutka ravnovesja, harmonije in blaginje na fizični, čustveni in duhovni ravni.

Poleg tega čakra zapestnica služi tudi kot vizualni spomin na našo nameravano namero za uravnoteženje in aktiviranje čaker. Zapestnica nam omogoča, da se osredotočimo na posamezno čakro, jo podpremo in oživimo njeno energijo. S tem se lahko poveča naše zavedanje o našem energetskem sistemu ter omogoči boljše razumevanje in sprejemanje naše notranje resnice.

Pomembno je, da negujemo in čistimo kristale v zapestnici, saj se med uporabo napolnijo z energijo in lahko absorbirajo negativne vibracije. To lahko storimo s spiranjem pod tekočo vodo, polaganjem na sonce ali luno, kadilom ali s polaganjem na kristalno mrežo.

Čakra zapestnica iz naravnih kristalov je lahko dragoceno orodje za ohranjanje energetskega ravnotežja in podporo duševnemu, čustvenemu in telesnemu blagostanju. Vendar je pomembno razumeti, da čakra zapestnica ni čarobno zdravilo in ne nadomešča medicinskega ali strokovnega nasveta. Je dopolnilna metoda samopomoči, ki nam lahko pomaga pri uravnoteženju energij in dvigu zavesti o našem notranjem stanju.

Pri nošenju čakra zapestnice je priporočljivo biti prisoten in se zavedati občutkov in sprememb v telesu. Vsak kristal ima lahko edinstven učinek na posameznika, zato je pomembno biti pozoren na lastne izkušnje in odzive. Kristali delujejo na subtilnih ravneh, zato lahko spremembe občutimo postopoma in na različnih nivojih.

Poleg tega je lahko čakra zapestnica tudi spomin na našo duhovno pot in namen. S povezovanjem z energijo kristalov lahko vzpostavimo stik z globljim delom sebe in odkrijemo notranje vire moči, miru in celovitosti. Redno se povezovanje s svojo zapestnico in namenjen čas za meditacijo ali refleksijo lahko okrepijo našo duhovno prakso in poglobijo naše razumevanje o sebi in svetu okoli nas.

Na koncu je pomembno, da sledimo svoji intuiciji in uporabljamo čakra zapestnico na način, ki nam najbolj ustreza. Vsak posameznik je edinstven, zato se lahko odzivamo drugače na energijo kristalov. Bodite odprti za svoje lastne izkušnje in se prepustite procesu odkrivanja ter rasti.

Čakra zapestnica iz naravnih kristalov je tako lahko podpora na naši duhovni poti, spodbujanje uravnoteženja energij in dvig zavesti o sebi. S svojo lepoto, vibracijami in namenom nas lahko opomni na našo notranjo moč ter nas vodi k večji celovitosti in blaginji na vseh ravneh našega bitja.

Zapestnica je prilagodljiva in primerna tako za ženske kot moške...

Velikost  kristalov je na izbiro 6mm ali 8mm. Željo velikosti ahko vpišete v komentar, v drugem primeru dobite naključno.

 

 7 čaker - polni pomen in prednost

 1. Korenska čakra (Muladhara):

  • Lokacija: Baza hrbtenice.
  • Pomen: Stabilnost, osnovne potrebe, preživetje.
  • Kristali: Jaspis, obsidian, hematit.
 2. Sakralna čakra (Svadhisthana):

  • Lokacija: Spodnji del trebuha.
  • Pomen: Kreativnost, čustva, spolnost.
  • Kristali: Karneol, tigrovo oko, citrin.
 3. Solarni pleksus čakra (Manipura):

  • Lokacija: Nad popkom.
  • Pomen: Samozavest, volja, osebna moč.
  • Kristali: Citrin, rumeni jaspis, tigrovo oko.
 4. Srčna čakra (Anahata):

  • Lokacija: Sredina prsnega koša.
  • Pomen: Ljubezen, sočutje, harmonija.
  • Kristali: Rožev kvarc, zeleni ahat, jadeit.
 5. Grlena čakra (Vishuddha):

  • Lokacija: Vrat.
  • Pomen: Komunikacija, izražanje, resnica.
  • Kristali: Larimar, angelit, modri ahat.
 6. Tretje oko čakra (Ajna):

  • Lokacija: Med obrvmi.
  • Pomen: Intuicija, vpogled, jasnost.
  • Kristali: Ametist, lapis lazuli, sodalit.
 7. Kronsko čakra (Sahasrara):

  • Lokacija: Vrhnji del glave.
  • Pomen: Zavedanje, duhovnost, povezava.
  • Kristali: Ametist, beli kvarc, beli obsidian.

 

Prva čakra - Muladhara je čakra stabilnosti in varnosti, ki je povezana z našimi osnovnimi potrebami kot človeškega bitja. To je naša korenska čakra in jo je treba negovati. Ko je uravnotežena in odprta, čutimo občutek varnosti.

Druga čakra - Svadhisthana čakra je naše ustvarjalno in spolno središče. Nahaja se tik nad sramno kostjo in je glavni vir ustvarjalnosti. Ko je brez moči, se počutimo ustvarjalno zatirani.

Tretja čakra - Manipura čakra je območje med popkom in prsnico. Nanaša se na naš občutek osebne moči in na to, kako se počutimo do sebe in samozavesti.

Četrta čakra - Znana tudi kot Anahata čakra ali srčna čakra in je odgovorna za združevanje zgornjih in spodnjih čaker v telesu. Je naš vir ljubezni in povezanosti s svetom in drugimi ljudmi okoli nas. Ko imamo srčno čakro odprto, je vse mogoče.

Peta čakra - Vishuddha čakra je znana tudi kot grlena čakra in nam pomaga, da odklenemo svoja najgloblja čustva in izgovorimo svojo najvišjo resnico. Če ta čakra stagnira in je pretok energije omejen, ne moremo odkrito izraziti svojih čustev, kar vodi do temeljne zamere in nezadovoljstva.

Šesta čakra - Ajna je znana tudi kot čakra tretjega očesa in se nanaša na vašo intuicijo in sposobnost poslušanja našega instinkta. Vsi smo sposobni prisluhniti svoji intuiciji in kar nam govori, toda zares lahko pridemo v stik s to sposobnostjo samo, če imamo odprto čakro.

Sedma čakra - Sahaswara čakra se nahaja na vrhu ali kroni glave in nam pomaga doseči duhovno povezanost in samozavedanje. Da bi dosegli občutek ljubezni, svetlobe in razsvetljenja in nas pripeljali do božanskega spoznanja, mora biti ta čakra odprta, če kdaj pozabite in potrebujete opomnik, preprosto poglejte na zapestje in se osredotočite na odpiranje svoje sedme čakre.

 

 

 

"KRISTALI IN KRISTALOTERAPIJA" v nobenem primeru ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja in služi le kot dopolnilo. V primeru težav ali bolezni se vedno najprej posvetujte z zdravnikom ali specialistom uradne medicine. Razumeti moramo, da je uradna medicina in medicinsko zdravljenje edina učinkovita in preverjena metoda zdravljenja.