• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Čakra zapestnici iz barvnih sedimentov, hematita in turmalina

  • Koda: 1171
  • EAN:

Čakra zapestnici iz sedimentnih kristalov, hematita in turmalina je edinstveno energetsko orodje, ki združuje moč naravnih kristalov in koncepte čaker za uravnoteženje in harmonizacijo energijskega sistema telesa.

 

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 15,00
  • 12,00
  • , Vaš prihranek
  • -20,00%
Na zalogi
Opis izdelka
 KOMPLET ČAKRA ZAPESTNIC IZ BARVNIH SEDIMENTNIH KAMNOV, HEMATITA IN TURMALINA

KOMPLET Čakra zapestnic iz sedimentnih kristalov, hematita in turmalina je edinstveno energetsko orodje, ki združuje moč naravnih kristalov in koncepte čaker za uravnoteženje in harmonizacijo energijskega sistema telesa.

Sedimentni kristali, ki so vključeni v zapestnici, so pogosto oblikovani iz več plasti mineralov, ki se postopoma nalagajo skozi dolga obdobja. Ti kristali so bogati z različnimi minerali in nosijo zdravilne lastnosti ter energijo, ki je prisotna v njihovem okolju nastanka. Vsak sedimentni kristal ima svoje edinstvene lastnosti in vibracije, ki jih lahko uporabimo za podporo energijskega ravnotežja.

Hematit je kamen, znan po svoji stabilizirajoči in zaščitni energiji. Pravijo, da pomaga uravnotežiti čustva, dvigne samozavest in podpira jasno razmišljanje. Hematit je tudi znan po svoji sposobnosti zaščite pred negativnimi energijami in elektromagnetnim sevanjem.

Turmalin je kristal, ki ima številne različne barve in je znan po svoji sposobnosti uravnotežiti energijsko polje telesa. Turmalin pomaga pri odpravljanju blokad ter spodbujanju pretoka energije po energijskem sistemu.

Čakra zapestnica iz sedimentnih kristalov, hematita in turmalina je zasnovana tako, da podpira uravnoteženje čaker. Vsaka čakra predstavlja določeno energetsko središče v telesu, ki je povezano z različnimi vidiki našega življenja. Z uporabo te zapestnice lahko usmerjamo pozornost na posamezne čakre in jih uravnovešamo ter oživimo njihovo energijo.

Ob nošenju zapestnic lahko energetske vibracije kristalov prodrejo v naše telo in podprejo pretok energije skozi čakre. To lahko privede do občutka večje harmonije, ravnovesja in blaginje na fizični, čustveni in duhovni ravni. Zapestnica deluje kot opomnik, da ostanemo zavestni svojega energetskega sistema in si prizadevamo za njegovo uravnoteženje.

Pomembno je opozoriti, da čakra zapestnice iz sedimentnih kristalov, hematita in turmalina ni čarobno zdravilo, temveč orodje za podporo našemu duhovnemu in energetskemu razvoju. Uporaba zapestnic naj bo dopolnilna praksa k zdravemu načinu življenja in skrbi za dobro počutje na vseh ravneh. Ne more nadomestiti medicinskega ali strokovnega svetovanja, temveč deluje kot pomoč pri ohranjanju ravnovesja in spodbujanju celostnega blagostanja.

Pomembno je tudi redno čiščenje in polnjenje kristalov v zapestnici. To lahko naredite s pomočjo različnih metod, kot so čiščenje pod tekočo vodo, polaganje na sonce ali luno, uporaba kadila ali polaganje na kristalno mrežo. S tem se odstranijo morebitne negativne energije, ki so se nabrale v kristalih, ter obnovi in okrepi njihova vibracija.

Čakra zapestnice iz sedimentnih kristalov, hematita in turmalina je lahko dragoceno orodje za podporo našemu energetskemu ravnovesju in duhovni rasti. Z njenim nošenjem in povezovanjem z energijo kristalov lahko odkrijemo večjo notranjo harmonijo, poglobimo zavedanje o svojem energetskem sistemu in se povežemo z višjimi aspekti sebe.

Pomembno je, da prisluhnemo svojim občutkom in intuiciji pri izbiri in uporabi čakra zapestnice ter se zavedamo, da smo odgovorni za svoje dobro počutje in ravnovesje. Zapestnica je le ena od mnogih poti, ki nam lahko pomagajo pri povezovanju z energijo in raziskovanju notranjega sveta.

Pri uporabi kristalov in čaker je vsak posameznik edinstven, zato je pomembno, da vsakdo najde pristop, ki najbolje ustreza njegovim potrebam in osebnemu razvoju. Bodite odprti, radovedni in potrpežljivi ter se prepustite čarobnosti in globinam, ki jih lahko odkrijete skozi uporabo čakra zapestnice iz sedimentnih kristalov, hematita in turmalina.

Zapestnici sta prilagodljivi in primerni tako za ženske kot moške..

 

 7 čaker - polni pomen in prednosti

Prva čakra - Muladhara je čakra stabilnosti in varnosti, ki je povezana z našimi osnovnimi potrebami kot človeškega bitja. To je naša korenska čakra in jo je treba negovati. Ko je uravnotežena in odprta, čutimo občutek varnosti.

Druga čakra - Svadhisthana čakra je naše ustvarjalno in spolno središče. Nahaja se tik nad sramno kostjo in je glavni vir ustvarjalnosti. Ko je brez moči, se počutimo ustvarjalno zatirani.

Tretja čakra - Manipura čakra je območje med popkom in prsnico. Nanaša se na naš občutek osebne moči in na to, kako se počutimo do sebe in samozavesti.

Četrta čakra - Znana tudi kot Anahata čakra ali srčna čakra in je odgovorna za združevanje zgornjih in spodnjih čaker v telesu. Je naš vir ljubezni in povezanosti s svetom in drugimi ljudmi okoli nas. Ko imamo srčno čakro odprto, je vse mogoče.

Peta čakra - Vishuddha čakra je znana tudi kot grlena čakra in nam pomaga, da odklenemo svoja najgloblja čustva in izgovorimo svojo najvišjo resnico. Če ta čakra stagnira in je pretok energije omejen, ne moremo odkrito izraziti svojih čustev, kar vodi do temeljne zamere in nezadovoljstva.

Šesta čakra - Ajna je znana tudi kot čakra tretjega očesa in se nanaša na vašo intuicijo in sposobnost poslušanja našega instinkta. Vsi smo sposobni prisluhniti svoji intuiciji in kar nam govori, toda zares lahko pridemo v stik s to sposobnostjo samo, če imamo odprto čakro.

Sedma čakra - Sahaswara čakra se nahaja na vrhu ali kroni glave in nam pomaga doseči duhovno povezanost in samozavedanje. Da bi dosegli občutek ljubezni, svetlobe in razsvetljenja in nas pripeljali do božanskega spoznanja, mora biti ta čakra odprta, če kdaj pozabite in potrebujete opomnik, preprosto poglejte na zapestje in se osredotočite na odpiranje svoje sedme čakre.

 

 

 

"KRISTALI IN KRISTALOTERAPIJA" v nobenem primeru ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja in služi le kot dopolnilo. V primeru težav ali bolezni se vedno najprej posvetujte z zdravnikom ali specialistom uradne medicine. Razumeti moramo, da je uradna medicina in medicinsko zdravljenje edina učinkovita in preverjena metoda zdravljenja.