• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Energijska amazonit-obsidian zapestnica z kompletom kristalov

  • Koda: 00070
  • EAN:

Kristali so že tisočletja uporabljani za zdravljenje in duhovno rast ter razvoj.

Kristali imajo edinstvene vibracije in lastnosti, ki se lahko uporabijo za spodbujanje duhovne rasti in blaginje.

Na duhovni ravni nam lahko naravni kristali pomagajo pri uravnoteženju naših energijskih centrov, kar lahko vodi do izboljšanja našega fizičnega in čustvenega počutja.

Vsak kristal ima edinstvene lastnosti in vibracije, zato se lahko uporablja za različne namene, kot so povečanje notranjega miru, spodbujanje kreativnosti in manifestiranje želenih ciljev. Skrbno izbrani in uporabljeni naravni kristali lahko pomagajo pri vzpostavljanju harmonije in ravnovesja na duhovni ravni.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 15,00
Na zalogi
Opis izdelka
Zapestnica iz kristalov, obsidiana in amazonita

Kristali se že tisočletja uporabljajo za zdravljenje in duhovno rast ter razvoj.

Čakre so energetska središča v telesu, ki so povezana z duhovnostjo in zdravjem.

Naravni kristali lahko pomagajo pri uravnoteženju in odpiranju čaker ter spodbujajo pretok energije skozi telo.

AMAZONIT

Kristal amazonit je prečudovit zeleni kristal, ki ima v duhovni in zdravilni ravni močne učinke. Pomaga nam pri razvoju notranjega miru in umirjanju uma. Kristal amazonit pomaga pri vzpostavljanju jasnega razmišljanja in spodbuja odprtost za nove ideje in izkušnje. Prav tako lahko pomaga pri zdravljenju telesa, saj spodbuja delovanje srca, ledvic in prebavnega trakta. Kristal amazonit se pogosto uporablja pri meditaciji in pri delu na energijskem nivoju, saj pomaga pri čiščenju in uravnoteženju čaker. V zdravilni rabi je znan kot kamen, ki pomaga pri lajšanju stresa in tesnobe.

OBSIDIAN

Kristal obsidian je vulkansko steklo, ki ima v duhovni in zdravilni ravni močne učinke. Pomaga pri odpravljanju negativnosti in blokad ter spodbuja globoko samospoznanje. Kristal obsidian lahko pomaga pri odpravljanju stresa, tesnobe in depresije ter pomaga pri zdravljenju čustvenih ran. Poleg tega se verjame, da ima kristal obsidian tudi fizične učinke, kot so lajšanje bolečin in izboljšanje prebave. Kristal obsidian je znan kot kamen za zaščito in čiščenje, zato se pogosto uporablja pri meditaciji in pri delu na energijskem nivoju.
 
 Komplet kristalov; Jaspis, Labradorit in Mokatit

Kristali lahko pomagajo na različne načine, odvisno od vrste in njihovega pomena. V tem primeru bomo govorili o treh kristalih - Labradoritu, Jaspisu in Mokatitu in o njihovih zdravilnih lastnostih.

Labradorit je kristal, ki se pogosto uporablja za povečanje samozavesti in spodbujanje duhovne rasti. Pomaga tudi pri zdravljenju čustvenih ran in pri obvladovanju stresnih situacij. Če imate težave s samozavestjo, lahko poskusite nositi labradorit kot nakit ali ga postaviti na mesto, kjer pogosto preživite čas. Kristal lahko tudi postavite pod blazino, da bi izboljšali svoj spanec in se bolje spočili.

Jaspis je močan zaščitni kristal, ki pomaga pri odpravljanju negativnih energij in pomirjanju živčnega sistema. Uporablja se lahko tudi za krepitev imunskega sistema in spodbujanje telesne moči. Če imate težave z nespečnostjo, lahko poskusite postaviti jaspis pod blazino. Kristal lahko tudi nosite kot nakit, da bi zmanjšali stres in tesnobo v vsakdanjem življenju.

Mokatit je kristal, ki se pogosto uporablja za povečanje kreativnosti in razmišljanja izven ustaljenih okvirjev. Pomaga pri povečanju intuicije in razvoju duhovne zavesti. Kristal lahko postavite na svojo pisalno mizo ali ga nosite kot nakit, da bi povečali svojo kreativnost in izboljšali svoje ideje.

Vse tri omenjene kristale lahko uporabljate tudi za meditacijo in energijsko čiščenje. Priporočljivo je, da jih postavite na mesto, kjer se meditirate ali kjer želite odpraviti negativno energijo. Lahko jih tudi položite na čakre, ki jih želite zdraviti.

Kot pri vseh zdravilnih kristalih je pomembno, da jih negujete in jih občasno očistite, da ohranite njihove zdravilne lastnosti. Čiščenje se lahko izvaja z uporabo soli ali čiste vode, priporočljivo pa je tudi, da jih vsake toliko časa postavite na sončno svetlobo, da se napolnijo z energijo.


Zapestnico in kristale prejmete v darilni škatlici z opisom posameznega kristala